Olet täällä

Viimeisimmät viestit - Rogue

Mixed Martial Predictor - 12.7.2019 16.37

UFC fight night 155

Pari nostoa tulevaan iltaan:

 

Josh Emmett vs Mirsad Bektic yes

Jeremy Stephens tyrmäsi taannoin Emmettin julman näköisesti, mutta kyseistä lipsahdusta lukuunottamatta Emmettin kehätyöskentely on näyttänyt erittäin vahvalta. Taitavaa, monipuolista nyrkkeilyä ja rutkasti ruutia iskujen takana.

Bekticin otteita en valitettavasti ole juuri nähnyt, joten olen lähinnä listatietojen varassa. Serbialaisen lista on yhtä nukahtamista vaille puhdas, mutta toisaalta vastuskaan ei ole ollut aivan eliittiä. Viimeisestä koitoksesta tuli split decision laskusuhdanteessa olevaa Ricardo Lamasia vastaan - Lamasia jonka Emmett tyrmäsi 2017. Kun Emmettille tarjotaan 2.31 kerrointa underdogina, niin otan mielelläni kiinni näillä hieman laihemmillakin tiedoilla. Yhtä peukkua enempää ei kuitenkaan kehtaa antaa kun on melkein sokkona vastapuolen suhteen.

Emmett @ 2.31 (Nordicbet)

Cezar "Mutante" Ferreira vs Marvin Vettori yes

Mutanten lista lukuisine tappioineen ei näytä erityisen vakuuttavalta. Pitää kuitenkin huomioida, että miehelle on ihan UFC-taipaleen alusta lähtien tarjottu pääasiassa kivikovia vastustajia sen sijaan että uraa olisi rakennettu ruokkimalla kakkupaloilla. Voittoja löytyy esim. Thiago Santosista, Jack Hermansonista ja Anthony Smithistä, joista kaksi ensimmäistä lopetuksella. Näyttää siltä, että hyvänä päivänä Mutante voi voittaa kenet tahansa eivätkä hyvät päivät edes ole erityisen harvassa.

Nuoren italialaisen Vettorin osalta olen taas lähinnä listan varassa. Mies ei ole tappioton, mutta harvat tappiot viime vuosilta käytännössä vain kovimmille nimille. (mm Adesanya). Kuitenkin jos Mutante pystyy voittamaan em. kolme huippunimeä, en tiedä miksei 25v suhteellisen tuntematon italialainenkin voisi kaatua. Voi hyvin olla että kertoimenlaskijat tietävät tässä minua enemmän, mutta @ 2.30 laitan hymyssä suin lanttini likoon miehen puolesta, jolla on niin awesome ottelijanimikin.

Mutante @ 2.30 (Stars) + pieni ekstra Mutante inside distance @ 4.14 (Nordicbet)

Ylimääräinen jännityselementti Mutanten matsissa tulee siitä että Stars on nimennyt miehen vetokohteeseen Ramireziksi. Olen siis lyönyt vetoa Cezar Ramirezin puolesta, jonka nimistä ottelijaa ei tietääkseni UFC 155 tapahtumassa esiinny. Jos voitan niin voiko Stars mitätöidä vetoni perusteella että Ramirezia ei ole olemassa? laugh

Kiinnostavaa nähdä myös California Kidin comeback. Laitoin Faberille pienen vedonkin, jota nyt en ehkä mainostaa kehtaa. 

 

 

Mixed Martial Predictor - 12.7.2019 16.01

Viime vkl pääveto osui, muut enemmän tai vähemmän perseelleen. Amanda oli odotetun kova ja ilmeisesti potkutkin toimivat lyömisen ohella. Nyt UFC:lla alkaa olla haastetta löytää Amandalle säällistä vastusta. Ehkä Cyborg uudestaan?

Askren pääsi historiankirjoihin nopeimman tyrmäyksen uhrina. Mahtava flying knee Masvidalilta, mutta harmittaa ettei päässyt näkemään missä määrin Jorge olisi pystynyt vastaamaan Akrenin painiin. Nythän Jorge tosin uhoaa twitterissä haluavansa ottaa Askrenin kanssa puhtaan painimatsin vain osoittaakseen että pärjää siinäkin. En oikeastaan tiedä mitä Jorge tällä tavoittelee, mutta mielellään katson jos tapahtuu. 

Jon Jones oli vaisu ja varovainen. Ei silleen ihme Santosin kaltaista vahvaa ryskääjää vastaan, mutta kun odotukset ovat korkealla, kynnys pettymykseen on vastaavasti matalalla. 

Rockhold näytti valmiilta eläkkeellä. Eläkesuunnitelma näyttäisikin jo olevan hanskassa Ralph Laurenin leivissä hajuvesimallina. 

Song Yadong pitää painaa mieleen. Tyrmäys hirvittävällä pommilla ja UFC:llä lupaava markkinointiapaja Kiinan suunnilla. 

 

Mixed Martial Predictor - 6.7.2019 21.39

Ens yönä on kovat kekkerit. Pääesiintyjänä Jon Jones, mutta ilmeisesti ESPN gallupien mukaan yleisömagneetti on kuitenkin Ben Askren vs Jorge Masvidal. Lyhyet ennakot ehdin laittaa.

 

Askren vs Masvidal yes

Entiselle olympiapainija Askrenille vasta toinen UFC esiintyminen ja jälleen erittäin kova haaste edessä. Jorgella on tausta Kimbo Slicen järjestämissä humoristisissa backyard brawleissa ja vaikka nykyään kyse on jo ihan eliittiurheilijasta, niin latinoveri on kiehunut ottelua edeltävästi taas siihen malliin että UFC:n markkinointiosasto hieroo känsäisiä kämmeniään hykerrellen yhteen. Kun Askren on vielä maustanut soppaa omalla verbaalisesti taitavalla roastillaan, ei oikeastaan ole edes ihme että mielenkiinto ottelua kohtaan on ohittanut jopa itsensä pvp-kuninkaan. 

Kyseessä on hyvin perinteinen painija vs nyrkkeilijä match up. Ben on käytännössä puhdas grindaaja, joka väsyttää vastustajansa ylivertaisella painiosaamisellaan ja taipumattomalla tahdollaan. Jorgea vastaan kyse on siitä, kuinka hyvin Askren pystyy väistelemään Jorgen erittäin nopeita iskuja lähietäisyydelle pyrkiessään ja millä energiankulutuksella alasviennit onnistuvat. Näen kuitenkin Benin pääsevän iholle, mutta lopetukseen rahkeet tuskin riittävät.

Askren by points @ 2.00 (Stars)

 

Jon Jones vs. Thiago Santos yes

Bones jatkaa aktiivisena bannien jälkeen ja on taas kehässä. Vastassa vahva brasilialainen ruhjoja Santos. "Marreta" on hieman yksiulotteinen ottelija joka lyö kovaa ja potkii vielä kovempaa. Bonesin odotetaan pilkkovan Marretan osiin silkalla teknisellä ja strategisella ylivoimallaan. Santos ottelee yleensä huitoen villejä koukkuja ja ladaten tuhoavia potkuja ympäriinsä puolustuksen jääden sivuseikaksi. Uskon kuitenkin tällä kertaa lähestymisen olevan varovaisempi ainakin aluksi. "Teknisellä" ottelemisella Marretalla ei kuitenkaan ole jakoa, joten villimies on kaivettava esiin ennemmin tai myöhemmin. Tästä syystä Jones ennen täyttä aikaa on musta ihan ookoo betsi.

Jones in rounds 1-5 @ 1.53 (Stars)

 

Luke Rockhold vs Jan Blachowicz yesyes

Luke on UFC:n oma male model ja pitkään kovimpia nimiä middleweightissa. Nyt Light heavy weightissa vastassa vähemmän mediaseksikäs puolalainen, jonka uskon pysyvän kyydissä loppuun saakka.

Rockhold by points @4.00 (Stars)

 

Ja vielä kiinan ylpeys

Song Yadong vs Alejandro Perez yes

Yadong by point @ 2.25 (Stars)

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 4.7.2019 13.10

Mikä muuten Vegasissa on nykyään politiikka sauhuttelun suhteen? Joskus kiinnostais sikäläisiä pelejä käydä kokeilemassa mutta jos niitä vedetään savukammioissa niin sit ei nappaa. Jotenkin olettaisin et jo pääasiassa savuttomia.

Mixed Martial Predictor - 3.7.2019 16.29

Vähän elelty hiljaiseloa tässä lomaillessa, mutta lauantaina on luvassa taas sen verran kova UFC-pläjäys että jotain pitänee siitä sanoa. Laitetaan kuitenkin aluksi kirjanpitoa varten ylös pari heikkoa tulosta edellisistä vedoista.

Dos Santos @ 2.60 lost

Ngannou on monsteri eikä kukaan näytä tällä hetkellä pystyvän ottamaan edes sen puolittain osuneita iskuja vastaan. Paitsi Stipe. Mutta pystyyköhän enää ku Ngannoulla on taas enemmän treeniä alla?

Moraes inside distance @ 2.60

Moraes aloitti hyvin moukaroimalla Cejudoa koko ensimmäisen erän viuhuvilla kiertopotkuillaan ylös ja alas. Toisessa erässä Cejudo tajusi tehdä sen mitä ylivertaista potkijaa vastaan pitää tehdä eli puski väkisin eteenpäin. Ristiinlyömiskisassa Cejudo sitten vei selkeästi voiton. Happikaan ei oikein Moraesilla tuntunut riittävän. Kova kaveri on Cejudo, ihan pvp-huippua jollei vielä "greates of all-time" -viittaa miehen hartioille asettelisikaan.

 

UFC 239 @ Vegas

Kortilla on niin monta mehukasta matsia ettei kaikkia pysty käydä läpi, mutta aloitan nyt siitä, jossa näen jonkinlaista yllätyspotentiaalia. Tällä kertaa kaikissa illan otteluissa on selkeä ennakkosuosikki (ihan perustellusti), mikä tekee hyvän vedon rakentamisesta hieman haastavampaa. Ainakin naisten matsissa voisi kuitenkin potentiaalia olla.

Amanda Nunes vs Holly Holm

Kun ensimmäistä kertaa kuulin tästä otteluparista, juolahti mieleen että tässähän voisi Hollylla olla taas hyvä yllätyssauma kuten aikoinaan hänen pudottaessaan Rondan jalustaltaan. Nunesia ympäröi nykyään suunnilleen samanlainen voittamattomuuden aura kuin Rondaa aikoinaan ja se näkyy kertoimessa. Toisaalta Nunes on vähän villimpi tyyliltään eikä mitenkään mahdoton osua ja Hollyhan on tekninen nyrkkeilyn entinen maailmanmestari, joten miksipä Holly ei voisi outboxata Nunesia vai mitä?

Sitten vilkaisin varmuuden vuoksi vielä tarkemmin naisten listoja. Nunes on hakannut kaikki lajin kovimmat nimet peräjälkeen, useimmat keskeytyskuntoon (Cyborg mukaanlukiensurprise). Ainoastaan kivikova ja tekninen Valentina Shevchenko on kestänyt kyydissä täyden ajan. Hollyn listaa katsoessa taas panee heti merkille, että on ottanut pataan käytännössä kaikilta niiltä, jotka Nunes on murskannut. Aikakaan ei varsinaisesti ole Hollyn puolella, naisen täyttäessä tänä vuonna 38. Vaikea kuvitella että pitkän linjan kamppailijalla suurempaa kehitystä tässä vaiheessa enää tapahtuisi. Pikemminkin lyönneistä karisee koko ajan kaatoa ja terävyyttä pois ja intensiteetti droppaa. Nunes taas on 31v abput primessaan ja kehittyy koko ajan. Tullee taas pykälän verran parempana kehään kuin viime joulukuussa.

Nunesille tarjotaan 1.28 voitosta. KO&TKO:lle saa 2.28 (nordicbetilla, en nyt pääse duunista tarkistamaan esim. Starsia). Ilmeisesti kertoimenlaskijat odottavat, että Holly pysyisi kokemuksellaan ja teknisellä taidollaan mukana loppuun asti. Hollyahan ei ole koskaan lyöty UFC:ssa keskeytyskuntoon. 

On toki mahdollista että Holly pystyy pistämään kampoihin täyden ajan. Jotenkin tuntuu kuitenkin siltä että aika on jo ajamassa Hollysta ohi ja 5 erää on erittäin pitä aika absorboida Nunesin moukareita. 1-2 erää voi mennä tasaisissakin merkeissä, mutta sen jälkeen uskon että Nunesin lyöntivoima alkaa tekemään tehtävänsä, hyydyttää Hollyn kuluneen koneen ja TKO tulee erissä 3-5. 

Nunes KO&TKO @ 2.28 (Nordicbet)

Jos jostain saisi yhdistelmävedon Nunes KO&TKO + Holly ilmoittaa ottelun jälkeen uran lopettamisesta, ottaisin siitä kiinni ;) 

 

 

Mixed Martial Predictor - 8.6.2019 21.59

Lyhyesti ensi yöstä:

Henry Cejudo vs Marlon Moraes yes

Kaksi kivikovaa urheilijaa vastakkain. Cejudo painin olympiavoittajana ja UFC:n hallitsevana kahden painoluokan mestarina on as tough as they get. Toisaalta Moraes on viimeisimpien otteluiden perusteella alkanut mun papereissa hätyyttelemään p4p listan kärkeä, joskaan nimeä ja meriittejä ei vielä ole sinne riittävästi. Moraes on supervahva, nopea eikä selkeitä heikkouksia tuntuisi olevan millään MMA:n osa-alueella. 

Puntit ovat lähtökohtaisesti melko tasan eikä ennustaminen taaskaan ole helppoa. Jotenkin Moraes on kuitenkin niin well-rounded että hitusn kallistuisin miehen suuntaan. Kun otteluviikolla alkoi vielä liikkumaan huhua Cejudon mahdollisesta loukkaantumisesta, päädyin laittamaan lanttini Moraesille.

Moraes inside distance @ 2.60 (Stars)

Jotain muutakin tulin lyöneeksi, mutta siinä määrin fiilispohjalta ettei viitsi edes laittaa kirjanpitoon.

 

Mixed Martial Predictor - 4.6.2019 22.51

Olen ollut havaitsevinani että kertoimilla on ollut taipumusta "järkevöityä" ottelun lähestyessä. On nyt useamman kerran käynyt niin, että olen esim. kuukauden ennen ottelua kiinnittänyt huomiota johonkin mehukkaan oloiseen kertoimeen ja sitten se on vajonnut otteluviikkoon mennessä alaspäin siinä määrin ettei enää ole houkutellut. Tää voi olla ihan puhdasta sattumaakin, mutta testaan nyt huvikseen parilla matsilla kun on sopivia kohteita tiedossa kesäkuun lopussa. Eli lyön vedot nyt ajoissa ja katson miten kertoimet kehittyvät kuun aikana. 

Brian Ortega vs Zabit Magomedsharipov yesyes

Zabit on nuori, tekninen ja luova afrotukka jostain Dagestanin perukoilta. Pitkä, laiha ja kiero kaveri joka tekee pystyssä kaikkea siistiä ninjasettiä ja matossakin arsenaalissa on hämmentäviä sambomuuveja. Todella flashy ottelija jolla lupaava tulevaisuus.

Ortegalla on kuitenkin paljon kovempi lista ja ainoa häviö Max Hollowaylle. Zabitin ainoa A-listan vastustaja on ollut Jeremy Stephens kun Ortegalta löytyy Hollowayn lisäksi Edgar, Moicano ja Swanson. Ortega on koko UFC:n parhaita BJJ-miehiä ja pystyssä lyönyt esim. Edgarin pihalle ja kesti Hollowayn kyydissä 4 erää. Matto menee selkeästi Ortegalle. Pystyssä Zabit on teknisempi ja ovelampi, mutta en usko että Ortega jää erityisen pahasti alakynteen ja vähintään hänellä on kohtalainen sauma osua kerran kunnolla (kuten osui Maxiakin todella hyvin) ja lyödä Zabit jopa ulos. Vaikka lähtisi siitä, että Zabitilla on etu pystyssä, en ymmärrä miten mies voi olla niin selkeä suosikki lähes voittamatonta Ortegaa vastaan jolla huomattava mattoetu. 

Sellanen disclaimeri että tää ei kai ole vielä vahvistettu matsi. En löytänyt UFC:n sivuilta. Nordicbet ja Stars kuitenkin molemmat tarjoavat jo kertoimia tähän joten lienee tapahtumassa. Starsilla muuten Ortegalle vain 2.10 tällä hetkellä joten voisin hyvin kuvitella että tuo Ortegan 2.45 todella on ylikerroin. 

Ortega @ 2.45 (Nordicbet)

 

Junior dos Santos vs Francis Ngannou yesyes

Ngannou on hirvittävä iskijä, mutta kokematon eikä vieläkään selvää että olisi edistynyt painiosastolla. Dos Santos on näyttänyt erittäin hyvävireiseltä parissa viime matsissa ja tasokkaana ja kovalyöntisenä nyrkkeilijänä voi hyvinkin lyödä hieman avoimen Ngannoun ulos. Lisäksi Dos Santosilla saattaa olla eväät viedä Ngannou maihin ja ottaa siellä mehut pois. Näillä spekseillä 2.60 on aika jees.

Dos Santos @ 2.60 (Nordicbet)

Kumpikin matsi otellaan näillä näkymin kuun lopussa. Mulla on vahva hunchi että Ortegan ja Dos Santosin kertoimet tulevat jonkin verran alaspäin, mutta let´s see...

Mixed Martial Predictor - 2.6.2019 15.51

"Saumat lopetukseen käytännössä vain pystyssä" wink

Jeps. Vaikeita nää on ennustaa. Nätisti otti Maku anacondan. Haki sitä jo ensimmäisen erän lopussa mutta silloin kello pelasti Fishgoldin. 

Täysin vastoin odotuksia että ennakkoon selvästi taitavampi mattopeluri taputtelee helpohkon näköisesti anacondaan ilman että olis edes ollut mitenkään gassed out. Etenkin kun puheidensa mukaan Maku on panostanut lähinnä nyrkkeilyyn koko vuoden. Mutta hyvä näin. Nyt kun Maku on UFC:ssä 5-1 ja pari lopetustakin, en oikein näe miksi ei seuraavaksi ansaitsisi jo rankattua vastustajaa. Toivon mukaan sellainen on luvassa seuraavaksi. Nyt Makun pitäisi vain pysyä aktiivisena ja seuraavaksi häkkiin mielellään ennen joulua ja siitä sitten vähintään kaksi matsia vuodessa tahdilla eteenpäin, jotta ura kestää ne yhden kaksi vääjäämätöntä tappiotakin ennen piikkaamista jossain kohtaa ladderia.

Se jäi hieman vaivaamaan, ettei Makun pystypanostus varsinaisesti päässyt esille tässä ottelussa. Liikkumisessa ja reagoimisessa Fishgoldin iskuihin olin näkevinäni että työskentely on herkempää silmä pelaa aiempaa paremmin. Toisaalta tuli ehkä myös esille vähän se, että vaparin pystypeli vaatii melko harmonisen kokonaisuuden. Potkut puuttuivat edelleen täysin (yhtä kasseille sutaisua lukuunottamatta) ja vastustajan alapotkuilta ei oikein osattu puolustautua. Omalle lyöntirangelle oli vaikeuksia päästä Fishgoldin roiskiessa hieman holtittomia mutta yllättävän teräviä alapotkuja. Mitäköhän sitten jos niitä potkuja olisi roiskimassa joku oikea alapotkija jujutsumiehen sijaan?

 

Mixed Martial Predictor - 31.5.2019 22.11

kabu kirjoitti:

Ylellä oli tänään lyhyt pätkä Makusta. https://yle.fi/urheilu/3-10809515

Kehuskeli pätkän lopussa, että tankki ei tyhjene nykyisellä kunnolla. Toivotaan niin. smiley

 

Jep, noiden puheiden perusteella asenne ja treeniohjelma olis myllätty täysin ja tikissä pitäis olla. Jos näin niin saumat on hyvät. Jännä vaan että soppari UFC:hen ei ilmeisesti miestä saanut vielä motivoitua treenaamaan tosissaan vaan herätys tuli vasta muutaman vuoden päästä sopparin allekirjoittamisesta. Noh, vielä ei ole myöhäistä...

Laitoin vielä pienen lisävedon Maku by decision hilatakseni kerrointa vähän ylöspäin. Ei lopetuskaan mahdoton ole, mutta tässä matsissa Makulla on saumat siihen käytännössä vain pystyssä, joten aika slight chance.

Luulis muuten ettei Tsämppärin finaalin kanssa olis kauheen fiksua järkätä samaan aikaan korkeen profiilin UFC-iltamaa Euroopassa. Onkohan joku syy miks UFC-matseja ei koskaan voida otella perjantaisin? Ehkä jenkit ei hahmota soccerin vetovoimaa Eurostoliitossa tai jotain?

 

Mixed Martial Predictor - 30.5.2019 22.35

UFC Fight Night 153

Makwan Amirkhani vs. Chris Fishgold yes

Nyt on Makulla paljon pelissä. UFC:ssä tietty harvemmin kellään on erityisen vähän pelissä, mutta kun tahti on yksi matsi vuoteen, pitäisi kohtalaisen reippaasti evolvoitunut versio itsestään pystyä kehään tuomaan joka kerta.  Jos on jo ravintoketjun huipulla ja pelikirja kasassa, voi ehkä stallailla vuoden ja kasvattaa hypeä. Rankkaamattomana nousua tekevänä ottelijana pitää joko pysyä aktiivisena tai sitten osoittaa aina selvää kehitystä - tai pitää lista puhtaana. Muuten on sopimus nopeasti katkolla.

Makun UFC-listassa on yksi tahra, split decision tappio Arnold Allenille. Käytännössä siis lievin mahdollinen tapa tahriintua. Lista on "melkein" puhdas. Toisaalta vielä ei olla nähty UFC-esiintymisissä selkeitä edistysaskeleita niillä sektoreilla, jotka alusta lähtien ovat olleet Makun heikkouksia. Heikkouksina voidaan pitää:

1. Pystyottelu. Ei merkittävää tyrmäysuhkaa saati uhkaa siitä, että Maku outboxaisi vastustajaansa kolme erää. Nyrkkeilyssä ollut isoja puutteita ja potkupeli puuttuu lähes täysin. 

2. Vahvasta painipohjasta huolimatta ground & pound ei ole ollut tehokasta eikä BJJ-peliä oikeastaan ole ollut. Maku ei ole tähän mennessä kyennyt positiodominoinnin lisäksi saamaan matossa vahinkoa aikaan tai luomaan todellista lopetuksen uhkaa kovia vastustajia vastaan.

3. Kestävyys. Ensimmäinen erä on yleensä ollut Makun paras. Hiipuu loppua kohden. Tähän ei ole varaa etenkään jos peli ei perustu nopeisiin tyrmäyksiin/submissioneihin.

Vähintään yksi näistä heikkouksista pitäisi nyt olla selätetty, jotta tulevaisuus UFC:ssa näyttäisi lupaavalta. Makun keskityttyä paljolti nyrkkeilyyn viime aikoina, on melko epätodennäköistä että isoja harppauksia nähtäisiin mattopelin puolella. Maku on ilmeisesti ottanut tähän päivään mennessä 6 amatööriottelua nyrkkeilyssä (ymmärtääkseni kaikki viimeisen vuoden sisään) ja tämän kokemuksen hedelmistä toivottavasti päästään nauttimaan lauantaina. Lisäksi kaasutankin olisi hyvä riittää täydet kolme erää, koska pidän hyvin todennäköisenä että ottelussa mennään pisteille. 

Maku on nyt 30v eli primetimea jäljellä ehkä max 5 vuotta. Tästä lähtökohdasta ei välttämättä älyttömästi kannatakaan enää panostaa mattopelin salojen hieromiseen. Maku on BJJ:ssä sen verran reippaasti huippua jäljessä, että eväitä lukkospesialistiksi tuskin on enää millään treenimäärillä. Sen sijaan painipohja on siinä määrin vahva, että laittamalla kaikki paukut paini/GnP +nyrkkeily höystettynä strategisesti järkeväksi hiotulla säästeliäällä potkupelillä, eväitä voisi hyvässä lykyssä olla sinne top 15 saakka. Vapaaottelu on siitä raaka peli nykyaikana, että jos tulet tosissaan mukaan yhtään myöhemmällä iällä muun lajin pohjalta, on lähes mahdotonta tulla enää huipuksi kaikilla osa-alueilla. Hyökkäävä BJJ-game on se mikä mun näkemyksen mukaan Makun on käytännössä pakko unohtaa.

Fishgold on mattospesialisti, vähän aikaa sitten sai BJJ mustan vyön. Hyvät alasviennit ja paljon voittoja kuristuksilla ja lukoilla. Pystyssä ei mitenkään onneton, mutta ei erityisen päteväkään. Makun vastustajista ainakin Knight ollut kovempi pystytekijä. 

Onkin hieman hankala sanoa etukäteen mikä tulee olemaan ottelun kulku. Uskoisin että Fishgold veisi ottelun mielellään mattoon. Toisaalta Makun paini on niin vahvaa, että Maku sattaa pystyä päättämään missä ottelu käydään. Ainakin aluksi. Jos Maku hyytyy, tilanne voi olla toinen. Makun osalta kaikki riippuu siitä kuinka kova luottamus hänellä tällä hetkellä on uusiutuneeseen nyrkkeilyynsä. Jos kova, niin Makulle paras strategia voi olla pitää matsi pystyssä niin kauan kuin mahdollista. Jos GnP on edelleen tehotonta, ei ole järkeä mennä "lievästi dominoimaan" Fishgoldia mattoon. Fishgoldilla kuitenkin on koko ajan legitiimi submission-uhka matossa ja jos Makun dominointi ei ole suvereenia, ei mattoon menemisessä ole pointtia.

Jännä nähdä miten menee. Vedonlyonnillisesti kiinnostavaa on, että Maku avasi ennakkosuosikkina about 1.70 kertoimella. Sitten osat vaihtuivat ja Fishgold muuttui suosikiksi 1.70 vs 2.15. Nyt tilanne on hieman tasoittunut ja Fishgold on enää minimaalinen suosikki @ 1.83. Makulle saa 1.98 ja sillä lyön mielelläni miehen puolesta ihan kannatuksen vuoksi. Pirun vaikea kyllä ennustaa mitä tossa tulee tapahtumaan.

Ainakaan Liverpoolilaisella Fishgoldilla ei pitäisi olla sitä rasittavaa britti-ladeista koostuvaa huutokuoroa mukana, koska samana iltana Liverpool taistelee Champions Leaguen mestaruudesta cheeky

Amikhani @ 1.98 (Nordicbet)