Voima Gold Oy on suomalainen Voima Account-säästötilejä tarjoava yhtiö, jolla on Suomessa 20 työntekijää ja yli 100 suomalaista omistajaa. Voima Accounteja on avattu kansainvälisesti yli 2000, ja Voimalla on maksavia asiakkaita yli 20 maasta. Voima Account tarjoaa erinomaisen likviditeetin kullalle ja asiakas omistaa aina kullan 100 %:sti. 

--- Katso #Teerenpelit 13: Aki Pyysingin vieraana Voima Goldin perustaja Marko Viinikka ---

 • 100 % laillinen omistusoikeus

  Toisin kuin perinteisellä pankkitilillä näkyvä raha, Voima Accountilla oleva kulta kuuluu kokonaan sinulle. Voit vaihtaa sen koska tahansa euroiksi verkossa tai nostaa sitä Voiman holvista ilmoitusta vastaan.

 • Tuhansien vuosien vakaus

  Kulta on arvonsäilytyksen aatelia. Sitä arvostetaan kaikkialla, ja se tuo pitkän aikavälin vakautta.

 • Täysin vakuutettu

  Kansainvälinen jalometallien ja arvotavaroiden vakuuttaja Liberty Mutual on vakuuttanut kaiken Voiman holvissa olevan kullan.

 • Kolmannen osapuolen tarkastukset

  Voiman holvissa olevalle kullalle suoritetaan tarkastuslaskentoja Eurofins Labtiumin sekä PwC:n toimesta: Labtium analysoi kullan puhtauden, ja PwC vahvistaa, että kulta todella on holvissa.

 • Holvipalvelut Helsingissä

  Suomi on yleisesti korkean turvallisuuden ja matalan korruption valtio, jonka koulutus ja infrastruktuuri hakevat vertaistaan. Lisäksi Suomessa yksilön omistusoikeudet ovat globaalistikin erityisen suotuisia.

Voima tarjoaa täysin läpinäkyvän hinnoittelun, ja Voima Accountin avaaminen on maksutonta.

Kulta

Kulta osana allokaatiota:

Omaisuusluokkahajautus

Kulta tarjoaa sijoittajille todellista hajautushyötyä. Kulta on fyysinen omaisuusluokka, eli kulta tarjoaa omistajalleen todellista omaisuusluokkahajautusta. Voimalla asiakas omistaa aina suoraan kultaa eikä arvopaperia. Halutessaan asiakas voi aina nostaa kultansa Voiman Helsingin holvista.

Parannettu riskikorjattu tuotto

Viimeisen 10, 20 ja 50 vuoden aikana kulta on parantanut keskimääräisen institutionaalisen sijoittajan salkun riskikorjattua tuottoa. Toisin sanottuna kulta on vähentänyt salkun volatiliteettia ja parantanut kokonaistuottoa.

Likviditeetti

Kullan päivävaihto on yli 120 miljardia euroa. Tämä on enemmän kuin mitä Helsingin pörssi vaihtaa vuodessa ja yhtä paljon mitä S&P 500 -listan osakkeet vaihtavat päivässä. Voima tarjoaa instituutioille pääsyn kansainvälisen kultamarkkinan syvään likviditeettiin.

Voima verrattuna perinteiseen pankkipalveluun


taulukko: voimagold.com