Olet täällä

Inderes Free -tili

Inderesin Free -tilillä saat ilmaiseksi käyttöösi Helsingin pörssin suosituimman aamukatsauksen, Inderesin mallisalkun sekä Inderesin osakesuositukset ja osakevertailun.

Avaa ilmainen Inderes Free -tili

Mikä on Inderes?

INDERES on vuonna 2009 perustettu osaketutkimukseen keskittynyt analyysiyhtiö, jonka tavoitteena on edistää pääomamarkkinoiden toimintaa toimimalla informaatiolinkkinä yritysten ja sijoittajien välillä. Yhtiö on saanut lukuisia palkintoja ja tunnustuksia Pohjoismaisessa vertailussa.

Helsingin pörssin suosituin aamukatsaus

INDERESIN aamukatsauksen avulla pysyt ajan tasalla yhtiöiden uutisista ja näkymistä. Aamukatsauksessa löydät myös analyytikoiden kommentit yhtiöiden tavoitehintojen ja suositusten muutoksista. Saat Free -tilin käyttäjänä aamukatsauksen sähköpostiisi jokaisena pörssin kaupankäyntipäivänä.

Mallisalkku, osakesuositukset ja osakevertailu

INDERES on vuodesta 2011 asti sijoittanut oikeaa rahaa mallisalkkuun ja raportoinut sen muutoksista sijoittajille. Mallisalkku on ensimmäisen kuuden toimintavuoden aikana tuottanut keskimäärin +26% vuodessa samalla kun Helsinki CAP -indeksin tuotto on ollut +11%.

Mallisalkun lisäksi Free -tilin käyttäjänä saat Inderesin osakesuositukset sekä osakevertailun, jossa voit järjestellä Inderesin seuraamia osakkeita esimerkiksi suositusten ja tunnuslukujen perusteella.

Näytetään Sijoitustiedon yhteistyökumppanit -osiossa: 
hide