Voima Gold Oy on suomalainen fyysiseen kultaan pohjautuvia Voima Account-säästötilejä tarjoava yhtiö, jolla on Suomessa 35 työntekijää ja yli 100 suomalaista omistajaa. Voima Accounteja on avattu kansainvälisesti yli 3000, ja Voimalla on maksavia asiakkaita yli 30 maasta. Voima Account tarjoaa erinomaisen likviditeetin kullalle ja asiakas omistaa aina kullan 100 %:sti. 

--- Katso #Teerenpelit 13: Aki Pyysingin vieraana Voima Goldin perustaja Marko Viinikka ---
 

Voima tarjoaa erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun sekä nopeaa ja läpinäkyvää palvelua.

100 % laillinen omistusoikeus: Toisin kuin perinteisellä pankkitilillä näkyvä raha, Voima Accountilla oleva kulta kuuluu kokonaan sinulle. Voit vaihtaa sen koska tahansa euroiksi verkossa tai nostaa sitä Voiman holvista ilmoitusta vastaan. Kaikki asiakasvarat eli fyysinen kulta ja asiakasvaratileillä olevat eurot ovat eriytetty Voiman omasta taseesta.

Tuhansien vuosien vakaus: Kulta on arvonsäilytyksen aatelia. Sitä arvostetaan kaikkialla, ja se tuo pitkän aikavälin vakautta.

Täysin vakuutettu: Kansainvälinen jalometallien ja arvotavaroiden vakuuttaja Liberty Mutual on vakuuttanut kaiken Voiman holvissa olevan kullan.

Kolmannen osapuolen tarkastukset: Voiman holvissa olevalle kullalle suoritetaan tarkastuslaskentoja ALS Inspection UK Ltd sekä PwC:n toimesta: ALS Inspection analysoi kullan puhtauden, ja PwC vahvistaa, että kulta todella on holvissa.

Holvipalvelut Helsingissä: Suomi on yleisesti korkean turvallisuuden ja matalan korruption valtio, jonka koulutus ja infrastruktuuri hakevat vertaistaan.

Lisäksi Suomessa yksilön omistusoikeudet ovat globaalistikin erityisen suotuisia.

Voima tarjoaa täysin läpinäkyvän hinnoittelun, ja Voima Accountin avaaminen on maksutonta.

Katso taulukko: Voima verrattuna perinteiseen pankkipalveluun

Viisi erinomaista syytä ostaa kultaa Voimalta:

  • Edulliset hinnat.
  • Voiman asiakkaiden kulta on varmennettua, puhdasta ja täysin vakuutettua.
  • Voiman kautta ostettu ja myyty kulta on erittäin likvidiä.
  • Sinun ei tarvitse säilyttää kultaasi kotona vaan Voiman holvitiloissa.
  • Voimalla on läpinäkyvät prosessit kautta linjan

Kulta osana allokaatiota:

Omaisuusluokkahajautus: Kulta tarjoaa sijoittajille todellista hajautushyötyä. Kulta on fyysinen omaisuusluokka, eli kulta tarjoaa omistajalleen todellista omaisuusluokkahajautusta. Voimalla asiakas omistaa aina suoraan kultaa eikä arvopaperia. Halutessaan asiakas voi aina nostaa kultansa Voiman Helsingin holvista.

Parannettu riskikorjattu tuotto: Viimeisen 10, 20 ja 50 vuoden aikana kulta on parantanut keskimääräisen institutionaalisen sijoittajan salkun riskikorjattua tuottoa. Toisin sanottuna kulta on vähentänyt salkun volatiliteettia ja parantanut kokonaistuottoa.

Likviditeetti: Kullan päivävaihto on yli 120 miljardia euroa. Tämä on enemmän kuin mitä Helsingin pörssi vaihtaa vuodessa ja yhtä paljon mitä S&P 500 -listan osakkeet vaihtavat päivässä. Voima tarjoaa instituutioille pääsyn kansainvälisen kultamarkkinan syvään likviditeettiin.