Panohanska

+3
Liittynyt:
7.1.2021
Viestejä:
4

Tervehdys! En loytänyt search toiminnolla tälle omaa ketjua. pahoittelut jos on jo olemassa. Modet voi siirtää oikeeseen paikkaan.

Mutta asiaan. Mulla oli ENLABS TIA oli lunastanut mun heidän osakkeet ja siirtänyt rahat tilille. Olen aloitteleva sijoittaja. Oon aikasemmin saanut joidenkin osakkeideni lunastus tarjouksia mutta ensimmäinen kerta kun lunastus tapahtui ilman hyväksyntääni. En ole saanut mitään tarjousta tai yhteydenottoa asian tiimoilta pankiltani tai Enlabsilta. Onko tämä normaali käytäntö? 

0
0
23.10.2021 - 19:44 #76363

aliisan_avaimet

+513
Liittynyt:
2.6.2020
Viestejä:
521

Näyttivät saaneen yli 90%, jolloin loppujen on automaattisesti pakko myydä.

Tämä on normaalia ja lainmukaista.

Mitä taas tulee viestimiseen tarjouksista, ikävä kyllä se on normaali käytäntö että ei viestitä. On oman aktiivisuuden varassa ottaa selvää. Yleensä asiasta ei tule edes ilmoitusta välittäjän sivulle, saati sitten sähköpostia tai oikein perinteistä postia.

Voin laskea tapahtumat kun yhtiö on viestittänyt minulle suoraan yhden käden sormilla, ja jokainen näistä oli kun kotimainen firma tarvitsi lisää rahaa. Lähettivät nivaskan esitteitä kotiin postissa. Kun firmasta tehtiin ostotarjous, tai oli mahdollisuus vaikkapa äänestää jostain asiasta, ei kuulunut pihaustakaan.

Lisäksi, jos on ulkomainen yhtiö, reagointi ostotarjoukseenkin voi kustantaa välittäjän hinnaston mukaisen maksun (50, 100, tms, mitä veloittavatkaan alkavalta tunnilta työstä). Myös siinä tapauksessa että sen voi tehdä nettisivulla nappia painamalla.

0
0