23.5.2020 - 08:26 #40116

Arto

+1057
Liittynyt:
31.3.2020
Viestejä:
287
Jack Torrance kirjoitti:

No se on tiukasti päässä. Kompastun aina samoihin asioihin, alkoholinkäyttööni ja sen myötä purkautuvaan vihaan. Aika taas raitistua täysin ja pitää sairaslomaa, lepyttää vaimo ja pyytää anteeksi .Tällaista se meillä kaikilla on minusta Nykäsen Mattiin ..

Jaan käsityksiäsi laajasti. Samoin tämän kohdan. Kannattaa yrittää sitä treeniin. Teet hyvät soittolistat ja painat juosten ja salilla, niin ettet pääse lattialta. Se auttaa. Jopa paremmin kuin alkoholi. Itsellä nyt ikää tullut sen verran, että pistin itseni pahasti kipeänä sairaalaan, kun kroppani ei kestä voimaani. Sama juttu alkoholin kanssa. Mutta sinulla on vielä vuosikymmeniä siihen.

0
0
23.5.2020 - 11:27 #40122

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

Niinhän se on, treeni on niitä positiviisia asioita ja eräänlainen hyvä jatkumo, johon nämä kertautuvat loukkaantumiset (1%) ajasta aina jälleen kuuluvat. Erityisesti vanhemmiten tullessaan väistämättömiksi, jos ei ole aivan poikkeuksellisen onnekas. Juominen on ollut itselleni ja monille muille negatiivinen jatkumo, jossa 1% ajasta sitten tapahtuu jotakin positiivista. Toisille se alkoholi ehkä sitten sopii paremmin, mutta itse pyrin raitistumiseen ja minulla on sille oikein hyvä syy.  

... 

Olen tehnyt kaksi kuukautta kuntopiirin lähestulkoon joka päivä, siihen kuuluu juokseminen polvia nostamalla paikallaan seteissä, erilaisia staattisia vatsalihasliikkeitä, kyykkyjä, yms. Juokseminen ja uiminen ovat olleet tämän karanteenin aikaan täällä mahdottomia toteutettavaksi ja se lienee osasyy sille, miten tämä aika on tuntunut lievästi raskaalta. En kuitenkaan valittaisi mistään, koska tuloni ovat tältä ajalta moninkertaistuneet ja olen laittanut itseni kuntoon. Liika on kuitenkin aina liikaa myös töiden suhteen, joten palasin taas tässä elämänkiertoni huonommalle puoliskolle ja nyt teenkin heti korjausliikkeen. 

------

Minulla on enemmän, kuin monella muulla ja tyydyn vähempään elämäntavallisesti, kuin moni muu, joten lienee tässä olevan hetken aikaa hyvä olla, valtameren aaltoja ja palmujen huojuntaa ikkunasta katsellessa. Verrattain nuori ikäni on edukseni, voin vielä oppia paljon ja lisäksi olen sijoituskaareni alkutaipaleella, jotenka pääomani vaatimattomuus ei ole mikään todellinen este millekään.

......

 

0
0
23.5.2020 - 11:40 #40123

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

Vaikka mieleni on melko usein rahasta irrallaan poden tietynlaista "köyhän ja ahneen" syndroomaa. Tietynlaiseen niukkuuteen kasvamisesta, ja sitä kautta aina tarpeesta saada lisää. En tiedä, ehkä tämä on jotenkin harvinainen siunaus sukupolveni edustajalle, jaan tosin mielellään omastani tarvitseville, mutta sopivalla niukkuudella jälleen.

....

Yritän päästä tämänkin taipumuksen neuroottisesta puolesta irti noilla vedoillani ja muulla sellaisella, jättämällä hintavertailun tekemättä marginaaliasioissa, kun se veisi turhaa aikaa, mikä pakoittaa päästämään irti.. Ehkä jollekin Warren Buffettillekin oikeasti hyvää terapiaa olisi lyödä rahojaan vetoihin, joiden EV:tä ei laske .

0
0
23.5.2020 - 11:46 #40124

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

Minulle ne ovat tässä ikävaiheessa ja tällä pääomalla lähinnä kallis ja typerä harrastus, jotenka joudun todella miettimään Trump vetoni mielekkyyttä erityisesti tuolla painolla millä sen tein ja paljon ennemmin taas nöyrtymään ja sijoittamaan sen joihinkin osakkeisiin,.. Satuinkin jättämään betfair-exchangessa mahdolliselle takinkäännölle vielä takaportin auki, preemion siitä joutuisi toki maksamaan. 

...

Intuitioni vetoon ei ole muuttunut, vaan kokonaiskuvan ja sen miksi niitä edes teen hahmottaminen ja myöntäminen itselleni. 

0
0
23.5.2020 - 14:28 #40131

Arto

+1057
Liittynyt:
31.3.2020
Viestejä:
287

2015 syksyllä Suomen Ruotsin rajaa ei voinut sulkea, koska EU. Nyt Suomen Ruotsin rajan haluaa kiinni kaikki presidenttiä myöden. Siis sen jälkeen, kun muut rajat on avattu.

Syy on selvä, mutta on tyhmää kirjoittaa se julkisesti aivan kuten on tyhmää pitää Dalailama-pinssiä Pekingissä.

0
0
23.5.2020 - 14:46 #40132

starsailor

-154
Liittynyt:
26.5.2017
Viestejä:
220

Trump on hyvä veto. Bideniä vastaan sanoisin 90% voittomahdollisuus. Jos vastassa olisi New Yorkin kuvernööri Cuomo, niin Trump voisi jopa hävitä. Istuva presidentti lähtee aina selvästi etumatkasta. Uskon, että monet ihmiset haluavat nähdä Trumpin puheita ja twiittejä, kun saa avautua reilummin toisella kaudella (ei mitään hävittävää). Jo sillä on tietty viihdearvo, vaikka ei arvostaisi hänen toimia.

0
0
23.5.2020 - 15:09 #40134

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

Niin olen itsekin ajatellut ja pidän kaikella todennäköisyydellä vetoni. Palasin tässä jo tänään töihin, kestän aikaansaamattomuutta aika heikosti. 

...

Sanon nyt vielä viimeisen sanani tuosta maahanmuutosta, itseni leimaaminen rasistiksi oli lähinnä julmaa pilaa, tulen hyvin kirjavasta ympäristöstä ja minulla on ollut aina kaiken värisiä ja näköisiä ystäviä. Olen tosin myös tarkkaillut pitkään ruohonjuuritasolta käydessäni Itä-Helsingin kouluja sitä, miten hyvin eri väestöryhmät ovat integroituneet ja millaisia heidän tapansa olla ja opiskella ovat. Näissä olen pannut merkille merkittäviä eroja ja yhtäläisyyksiä, mutta en mene yksityiskohtiin. 

... 

Pakolaisuuskin on ilmiönä ymmärrettävä ja jollakin tapaa väistämättömän tuntuinen, mutta en oikein tiedä millä keinoin voitaisiin välttyä muuten lieveilmiöiltä, kuin rajojen pitämisellä kiinni. Kannatan sellaista mallia, että Suomeen saisi tulla perhesuhteen perustella joko sponsoroituna tai muuten kutsuttuna töihin, enkä oikein ymmärrä miksi joidenkin kerjäläisiksi rupeavien erityisryhmien pitäisi antaa tulla ottamaan kaikki hyöty irti, etenkään kun ovat jo todistaneet pitkälti heikon kykynsä integroitua. 

Eivät Aasialaisetkaan voi tulla köyhistä oloista Suomeen tuosta noin vaan, mutta kaikki jotka ovat lähelläkään jotakin kriisialuetta saavat EU:n nojalla tulla hakemaan turvapaikkaa. Ainahan Lähi-Idässä ja Afrikassa on kriisejä ja keinot joilla ihmiset tulevat ovat pitkälti järjestäytyneenrikollisuuden käsissä ja moraalittomia. Pitämällä rajat auki samalla periaattella, kuin joskus 90- luvulla , kun suojelua vaativia ihmisiä oli vielä kohtuullinen määrä olemme lakimme kanssa aikansa eläneitä ja yhteiskuntana turmion tiellä. 

 

 

0
0
23.5.2020 - 15:25 #40135

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

Oli meilläkin viikko sitten hurrikaani ja kaksi viikkoa sitten maanjäristys, .. Eikä ihmisillä ole mitään erityistä hoppua pois "kriisialueelta", - eivät Israelilaisetkaan jätä Israelia, vaikka jatkuvasti Palestiinalaiset ampuvat raketteja ja terrorisoivat raja-alueita. Tämän päivän pakolaisuus on moderni elintasonsiirto Lähi-Idän ja Afrikan keskiluokalle Euroopan rahoilla ja integroitumattomuuden aiheuttamilla lieveilmiöillä maksettuna. 

Jos tätä asiaa ei myönnä on tyhmä tai valehtelee itselleen ja muille.

0
0
23.5.2020 - 17:28 #40137

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

Hyvää iltaa,

Seurailen vedoistani ensimmäistä, painoa 500e, Freiburg-Werder Bremen,.. puoliaika Werder-Bremen 1-0 johdossa, mutta ovat ottaneet jo kaksi keltaista korttia. Harmi, ettei fox tunnu näyttävän tätä matsia vaan ainoastaan muita. Veto kuitenkin aikalailla ihanteellisissa, Saksalaisten pelaama futis on aina sellaista "shakkia", varovaista virheiden välttelyä ja harvoin siinä paljoa maaleja syntyy kun kaksi aikalailla yhtä kovaa jengiä pelaa vastakkain.

...........

Olen kuitenkin varautunut siihen, jos ei tämä noin kerran neljästä tapahtuva tasapeli toteudukaan, laittamalla suuremmalla painotuksella huomisen Baten matsia Batelle. Ja viimeisenä on tietysti Trumppi veto kaikkein suurimmalla painolla!

Tämä on kaikki tällaista vähän lapsellista riskin kerrannaistamista, että ei jäisi kuivin näppyläsormin, mutta sellaisia me ihmiset olemme. 

 

0
0
23.5.2020 - 18:29 #40138

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

Joo siinä oltiin lähellä, punainen kortti ja siitä sitten iso tilanne ilmeisesti, oli jo "cashout 900e" .. ei siitä sitten tainnut ilmeisesti mitään tulla, eli 0-1 jäätiin. Tasuri oli hyvä haisto ja olen betsiiin tyytyväinen. 

Ilmeisesti pilkku, eihän noihin kerkiä tai kannata reagoida, tai ylipäätään mihinkään, kun siinä maksaa vain preemion kahdesti.

Baten matsia kohti!

0
0
23.5.2020 - 18:38 #40139

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

En aio edes seurata huomisen Baten peliä, sieltä tulee kumminkin joku 4-1, en tiedä kuka on tosin vieraissa, mutta Bate sen voittaa kuten aina!

............

Näissä valkovenäjä matseissa on muuten se iso ero Bundesliigaan, että pelaavat aina sellaisia joko/tai murskavoitto taikka tappio pelejä. Bundesliigassa value on varmaan valikoiden vain betata tasureita, jos ehkä silloinkaan. Taitoerot hyvien joukkueiden välillä on niin pieniä.

----------------

Minulla on jotenkin haisteleva suhtautuminen vähän sijoittamiseen, kuin vedonlyöntiinkin nykään. Yritän muodostaa jonkinlaisen realistisen kuvan siitä, miten lähellä annetut todennäköisyydet ovat todennäköistä lopputulemaa ja jätän lyömättä jos kertoimet ovat huonoja. Uskon, että tämän ottamalla huomioon saavutan ehkä lähelle nolla odotusarvon betseilleni ja painottamalla niitä, joiden uskon eniten olevan "twisted" voisin päästä tulokseen kiinni. 

...

Mitä sitä ikinä tekeekään, niin tietysti varianssi on se mikä tappaa tavallisen betsiongelmaisen. (laitetaan raha mitä ei ole varaa hävitä johonkin tiettyyn betsiin tunne pohjaisin perustein) . Minulla on onneksi varaa hävitä kaikki betsini.
 

0
0
23.5.2020 - 18:50 #40140

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

Jotenkin nämä peli / betsi asiat ovat saaneet minut kiinni aika perinpohjaisesti ateismiin ja erottaneet ajatukseni kohtaloitumisesta ja toivosta.

........

Jollain tapaa silti toivoisin, että tämä polku ei olisi itseni tallaama, vaan voisin oikeasti uskoa johonkin järjettömään joka toisin helpon oikotien.

---

Onnekseni voin samaistua tähän vilpittömään filippiiniläisten harjoittamaan uskoon ja toivoon sekä perheyhteisöstä välittämiseen. Sen kautta olen löytänyt pitkälti itseni, olen aikaani edellä ja kuulun talonrakentaja sukupolveen, joka tyytyi vähän ja teki ahkerasti töitä, Perusti perheen ja niitti pellon.

,,

On vain odotettava se 5 vuotta, että olemme rahallisesti  ja positionaalisesti valmiita toteuttamaan tämän. Lapseni laulakoon Hoosianna ja yhtyköön Isä-Meidän Rukoukseen puolestani. Joskaan en tiedä mitkä ovat katoliset versiot näille tai muillekaan seremonioille, lienee aika katsoa kummisetä-elokuvat uudestaan jahka kerkiän.  

..

Luonnon oikkuja . 

0
0
23.5.2020 - 18:53 #40141

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

Jos jostakin en pidä, niin valeuskovaisita, kuten Juha Sipilästä. 

 

0
0
23.5.2020 - 19:11 #40142

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

Voisinko siltikään antaa lasteni kasvaa uskomaan Joulupukkia. 

....

Mene ja tiedä, naisenikaan ei ole uskossaan kovin ulospäin suuntautunut tai sitä painostava, joten ehkä nämä asiat jäisivät luonnollisesti oman harkinnan varaan. 

...

Miksi nämä ovat tärkeitä asioita?

,,,

Nämä määrittävät tietyn populaation intressin lähestulkoon täysin. Jos uskomme siihen kaikki yhdessä, että - "Chinese Communist Party is the Greatest of All" jne.. koemme, että se on meidän arvopohjamme kirkkain tähti. Elämme sen mukaisesti.

.........

Minkälaiseen arvopohjaan ateisimi sitten voisi meidät kasvattaa:  julmaan, kylmään ja itsekeskeiseen.

--

Kristinuskolle on ollut hyvät syynsä Suomessa ja pitäisin siitä mielelläni kiinni. Populaation keskimääräinen agenda ja veto tiettyyn suuntaan on voimista oleellisin tietyn yhteiskunnan sisällä.  

  

0
0
23.5.2020 - 19:16 #40143

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

Näitäkin asioita ohjaavat aina sama kiertorata, kuin minun juomistani. Vaarini isä oli pastori, ja vaarini oli ateisti, eikä koskaan arvostanut vaan väheksyi kirkkoja. Vanhempieni suhtautuminen oli lähempänä neutraalia.

---

Minä olen mahdollisessa asemassa taas seota johonkin suuntaan, mutta olenkin saanut eriskummallisen vapauden ajatella itse. 

,,,

Minulle on jäänyt treeni, pokeri ja alkoholi. 

,,,,

Aamen!

0
0
23.5.2020 - 19:45 #40144

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

Niistä viimeisinpänä alkoholi on tietysti ollut se vangitsevin. En ole sen kiroja kestänyt . 

,,,,

Sydän :

-----------

Rakastan ja viljelen, tuhoan ja niitän. 
.........

Taisteluuni valmistaudun. 

---------

Se tuokoon voiton tai häviön. 
.........

En siitä ota itseeni.

......

Jatkan taasen, kunnes Valmistun.

,,,,

Seremoniaan itseensä julmaan,

...

Elämään.

 

0
0
23.5.2020 - 19:33 #40145

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

Minulla on myös syvä ymmärrys Japanilaisia kohtaan.

....

Jollakin tapaa se on yhteiskunta, joka ei koskaan oppinut puhumaan ahdistuksestaan tai purkamaan sitä, samoin kuin me Suomalaiset.
 

,,,

Filippiineillä taasen laulu raikaa ja sillä tapaa, .. hiljaiset ja eristäytyvät ovat kummajaisia. Siemensyöksynsä kullakin, toisilla kontrolloidusti ja toisilla sitten ilman kontrollia. Olen viimeaikoina jotenkin hypännyt tähän jälkimmäiseen ryhmään.

 

0
0
23.5.2020 - 19:44 #40146

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

- Syystä, että ei teillä murjottajilla ole kovin hauskaa kumminkaan. 

0
0
23.5.2020 - 20:04 #40149

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

https://www.youtube.com/watch?v=oluvRYi48yY&list=RDnJd6vnOJMZE&index=4

Pikemminkin tämä.

 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Minun voittoni ei nojaa arpaan.

Se on väistämätön.

Voitan, koska olen päättänyt.

En kestä epävarmuutta.

---------------

Otin parisuhde asioissa nuorena kerran yhden ison tappion ja sitten tiesin, että on mentävä varman päälle.

Ei ole kaduttanut viiteen vuoteen.

0
0
23.5.2020 - 20:29 #40151

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

Olen muuten Heiska vilpittömän kiinostunut, kuinka monta munaa suuhusi mahtuu yhdellä kertaa?

.. 

Siis kananmunaa.

0
0
23.5.2020 - 20:55 #40152

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

Aasia on maanpäällinen taivas ja helvetti samaanaikaan. Taas meiltä pamahti jokin sähkökaapeli, mikä tarkoittaa sitä, että sähköt muuten toimii, mutta valot ja ilmastointi eivät. Ilmastointi ja sähköt ovat oleett aikalailla on and off viimeisen 8 viikon ajan ja ei tämä ole kaupunkialueellakaan mitenkään poikkeuksellista. Pelitappioilta voi tietysti välttyä taskuwifillä, minkä aina hankin ensitöikseni, mutta mukavuus ja muutenkin stabiliteetti kaikkeen on aina järestään kadoksissa.

-------------

Huoh, nautin tästä joka päivä vähemmän.

........

Asunnollani odottaa neljä pakettia hyvää pikimustaa pariisinkahvia ja muutama kuollut kasvi. Täällä olen juonut pikakahvia, kunnes kyllästyin siihen ja siirryin vain laakerinlehteen, inkivääriin ja sitruunaruohoon joista keitän teetä. Pikakahvi on paskaa ja yrtit ovat ehkä paras korvike rauhoittamaan keskushormostoa, kun en alkoholia siihen laita.

........

En sijoittaisi Aasiaan muuten kuin välillisesti jonkin ETF-rahaston muodossa. Asunto omistus ja vuokraus tai muu bisnes kuvio olisi varmuudella täysi helvetti.
 

0
0
24.5.2020 - 05:47 #40155

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

Sijoittaminen ja raha ovat ehkä vähiten minua kiinnostavia asioita. Olen tosin tehnyt rahan kanssa töitä viimeiset vuodet ja hyväksyn sen välttämättömyyden elämässä ja tarpeeni pyrkiä sitä kasvattamaan. Se mikä minua ei kiinnosta on instituutioiden toiminta, lainoitus yms. kauppakorkeakoulussa opetettavat asiat kaikkine kiemuroineen. Tämä on tietysti aika iso vuoto, koska ymmärtämällä näitä asioita oppisin sijoittamisesta ja saisin koulutuksen, mikä olisi tietysti ihan hyvä "back up plan",  ja tekisin myös parempia päätöksiä pitkässä juoksussa. Joskus ihminen saattaa kiinnostua, jos yrittää ja kokeilee, mutta ei oikeastaan aina. Jollakin tapaa uskon, että pärjään varmaan ihan hyvin ilman koulujakin, enkä halua sinne oikeastaan tippaakaan mennä, mutta tämä on asia, mitä olen välillä hiljakseni pohtinut. 

..........

Tämä koronan aika on monelle jonkinlaista kriisi-aikaa. Niin se on ollut minullekin ja sillä tarkoitan, että pakosta aloitin taas tällaisen kiivaan ajatustyön, että ymmärtäisin paremmin mitä kohti tässä pyrin menemään. Kiivaudesta puheenollen, mielelläni vaihtaisin tämän ominaisuuteni kärsivällisyyteen, ja niin olen ajankanssa onnistunutkin osittaisesti tekemään,joskin se on ollut vaikeaa. 

...

En oikein hallitse tällaista blogittamista sillä tapaa, että se ei olisi jollain tapaa dominoiva ja aikaa vievä asia enemmänkin kuin positiivinen ja paljon antava. Tämä pätee oikeastaan kaikkeen, mitä ylipäätänsä teen ja sen oikeanlainen kohdentaminen johonkin saa aina yleensä hyvän lopputuloksen aikaan, mutta samalla myös vie voimat. Pitäisi alkaa lukemaan romaaneja tai edes runoja se voisi avartaa ja rauhoittaa. 

 Sotkin vain sen tietyn perusrytmini ja siitä tämä sitten alkoi.

0
0
24.5.2020 - 06:00 #40156

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

Toinen ominaisuuteni on se, että vaadin itseltäni aina jostakin jo etukäteen "advanced" tason osaamista, ennenkuin olen edes oikein aloittanut. Ennen en luottanut itseeni sillä tavalla, että onnistuisin asioissa mihin ryhdyn, mutta ajankanssa olen huomannut, että yleensä työ ja pitkäjänteisyys palkitaan. 

...

Tämäkin on ihan hyvä asia, koska en vaivaannu siitä, että olisin tietämätön tai en pystyisi muodostamaan mielipidettäni jostakin asiasta, koska pohjatietoni eivät ole riittävät. Keskustelut hyvin usein päättyvät riitaan, koska hyvin suuri osa ihmisistä suhtautuu tietoon tai tietämättömyytensä henkilökohtaisesti ja argumentoi aina niin, että panoksena on "confidence", - itsekin tietysti hyvin pitkään toimin näin ja välillä vieläkin, mutta pitkät yksin vietetyt jaksot toivat esille loogikko luonteeni vahvemman puolen, joka on säilynyt. 

,,

Tyttöystäväni ei kestä argumentointia ollenkaan ja sitä kautta olen oppinut myös onnekseni kiltteyttä ja armollisuutta. 

0
0
24.5.2020 - 06:04 #40157

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

... Huonoimpana puolena tuossa ensin mainitussa on se, etten saa mitään aloitettua, ennenkuin se tuntuu todella välttämättömältä ja tästä pois pääseminen tekisi minusta myös varmuudella henkisesti asioihin kevyemmin suhtautuvan ... 

0
0
24.5.2020 - 06:32 #40158

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

Olisi siis mukavaa, jos ymmärtäisin enemmän sijoittamisesta ja olisin kouluttautunut, niin voisin ottaa enemmän osaa näihin keskusteluihin. Olen sijoituskirjallisuuteen perehtynyt lähinnä Tony Robinsin. "money mastering the Game" ja parin Trumpin kirjoittaman kirjan kautta. En suosittelisi niitä kenellekään ainakaan sijoituskirjallisuutena. 

......

Työni puolesta ja jollain tapaa elämänkatsomuksellisestikin SodankäynninTaito on ollut avartavaa, joskin raskaanlaista luettavaa. Pokerissa aloitettuani noudattamaan Sunzin oppeja, lopettamalla kaikki pelit, missä ei ole löysää rahaa ja välttelemällä parempien haastamista, sekä hyökkäämällä heikkoihin kohtiin sekä välttämällä vahvuuteen hyökkäämistä kehityin merkittävästi taitavammaksi pelaajaksi.

,,,,,,,,,

Elämään ei ole oikein mitään optimi mallinnusta, kaavaa minkä mukaan aina toimia. Jos sellaisen mukaan alkaa menemään ja miettii aina vain mikä olisi eniten +EV siirto tekee elämästään peliä tai sotaa ja se ei liene hyväksi.

...

 

0
0
24.5.2020 - 06:51 #40159

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

Tällainen syväluotaava ajattelu kirjoittamisen kautta on niitä harvoja asioita, jotka minulle oikeastaan tuovat tyydytystä. Analysoin tällä tavalla tuhansia pelattuja käsiä ja sitä kautta tähän on tullut rutiini. En nyt oikein tiedä, miten tämä siirtyi tänne oikean elämän puolelle, tai varsinkaan tänne sijoitusfoorumille ja pyrinkin tästä pois, jahka taas tuntuu siltä, että olen valmis ottamaan jonkin tietyn kohteen kiikareihini ja menemään oikeasti sitä kohti. Tämä on haastavaa, kun materiaalisia asioita en oikein kovinkaan kaipaa, ne sitten joskus tulevat jos ovat tullakseen.

.....................................................

Ehkä tässä nyt on käsillä kriisin kaltainen välivaihe elämässäni ja ensimmäisen viiden aikuisuusvuoden päätös, sadonkorjuu ja lasku, uusi kylvö ja uusi suunta.

,,,,

Aasiasta pois kokonaan kahden vuoden sisällä. 

...

Sijoituskirjallisuutta ja romaaneita lukuun.

..........

Paluu työhön ja treeniin.

 

0
0
24.5.2020 - 07:03 #40160

Jack Torrance

OP
-64
Liittynyt:
14.4.2015
Viestejä:
256

En kyllä tiedä, mikä kylä tai kaupunki Suomessa olisi sellainen, missä viihtyisin. Ehkä pitäisi kokeilla kaukaa, että päätyisi lähelle ja muuttaa alkuun jonnekin Rovaniemelle, tai Hirvaskankaalle. Itä-Helsinki on pitkän asuinkokemukseni jälkeen sellaiselta tuntuva alue, mihin en todella haluaisi asettua asumaan. Keskustassa on taas kova hintataso ja vähän mitään läheisiä ulkoilumaastoja, jos nyt ei halua juosta Töölönrutakkoa ympäri asfaltilla pyöräilijöiden seassa.

--------

Ehkä en vain ole kovin hyvä asettumaan minnekään ja mitä enemmän yritän sitä suunnitella ja itseltäni vaatia sitä vaikeammalta se taas alkaa tuntumaan.

,, 

Positiivisempi vaihde silmään.

0
0