|||>>Kryptomarkkinat - Faktaa ei ole muualla kuin matematiikassa<<|||

29.9.2019 - 05:41 #28203

checkmate

OP
-69
Liittynyt:
17.5.2018
Viestejä:
33

Voi olla että 10 päivän sisään IOTA paukuttelee aika hienosti, sit hyväl tuuril ehtii hypätä vielä toiseen junaan, ja sen jälkeen puolet btc ja puolet dollariin. Turvavyöt kiinni. 

Oli väärin tehty kanava, channeli eikä grouppi. Unohtakaa ylempi ja tässä oikee: https://t.me/kryptokanava

0
0
2.10.2019 - 16:36 #28254

checkmate

OP
-69
Liittynyt:
17.5.2018
Viestejä:
33

Oiskohan se bitcoin siinä sitten, siihen asti että toi kräkkääntyy. Nyt kuites 40k:hon tästä, bottomi sisään muutaman pv sisään jos ei oo jo ja 7-8 lokakuuta jälkeen ei alempia hintoja nähdä. Sehän oliskin bullish. Altit pumppailee niinku ajatellukkin. Kaikki kurssissa. Muistakaa vaan hyppii pois aikanaan kun bitcoin tulee rokkaan ja myöhemmin bitcoin sv ottaa omansa kans.

0
0
28.10.2019 - 03:39 #28662

checkmate

OP
-69
Liittynyt:
17.5.2018
Viestejä:
33

Miks mä en oo yllättyny.  Tästähän koitettu jauhaa. laugh

 

Pari kolme AGGRESSIIVISTA ja NOPEAA jalkaa. Runi on vasta alussa. cool 

 

Toiset on tehnyt jo ensimmäiset. toiset vielä odottelee. yes

0
0
7.11.2019 - 02:11 #28925

checkmate

OP
-69
Liittynyt:
17.5.2018
Viestejä:
33

Okei. 

Okei.

Pysähdytään hetkeksi. Innostuneisuus on positiivista, kertoo yleensä jostain isommasta. Ei kannata kuites liikaa levelöidä.

Myönnettäköön että vähän tuli hätiköityä, ei tässä kuites ihan kello aikatululla olla. Sen takia tipahin oravanpyörästäkin, kun en liiemmin aikatauluista välittänyt, mutta yksi juttu missä olin aina ylivertainen, oli kokonaiskuvan hahmottamisessa ja se ei ole tässäkään mihinkään muuttunut. Nyt alkaa olla aika selvää mitä tulee big cap alteilla ja muillakin tapahtumaan. Tässähän nyt kollektoitu tovi.

Lähiaikoina, voi olla päivien/viikkojen sisällä isot capit tulee ottamaan huomattavan legin ylös. Siihen ne jää junnaamaan toviksi, jotkin voi fakeout yrittää ylemmäs mutta itse breakouttia ei todennäköisesti tapahdu. Legin jälkeen menee aikaa ja todennäköisesti alkuvuonna tammi-helmikuussa tullaan näkeen sitten isompi legi. Tässä kohtaa tulee pieni shifti, jolloin altit pumppaa enemmän kuin bitcoini, mutta tänne asti pitää kuitenkin odottaa että bitcoin ottaa isomman nypyn ylös.

Tosta pumpista, saadaan ensimmäinen altti reversal merkki btctä vasten, niin että btc korrektaa ja altit korrektaa alas enemmän ja tuon pumpin jälkeen kannattaa hetkeksi mennä FIATiin tai tetheriin ja korrektiosta ostaa bitcoinia. Antaa bitcoinin mennä ylös sen mitä menee ja sen jälkeen kun altit on tullut alas suhteessa bitcoinin samoihin, mitä tästä lähipäivinä/viikkoina tapahtuvan pumpin kärjen hinta muodostuu on aika mennä taas altcoineihin.

Kuitenkin vielä ollaan "altkaudella" ja ennen reversalia vaaditaan korrektio. Tässä kohtaa mennään jo todennäköisesti maalis-huhtikuussa kohti halvinkia, ja koinit menee yhdessä ylös mutta kuites niin että altit hitusen vahvemmin suhteessa bitcoiniin.

Tästä hetkestä syklin loppuun, oikein ratsastettuna 5x+ GAINZZZZ ovat saavutettavissa. Siinä on Osakepojillakin miettimistä, että miten tehdä  n. 500% puoleenvuoteen "maltillisella" riskillä, ymmärtäen markkinastruktuurit.

Kannattaa vähän tutkia kuitenkin mitkä altit on positiivisia, esim litecoin on tämän syklin jo mennyt maaliin, ja kun tullaan "korrektointi" vaiheeseen niin koinit joilla ei ole korrektoitavaa niin ei korrektaa, niin pitää ymmärtää että jos ei ole varaa niin ei ole varaa. Pitää löytää altcoinit joilla on tilaa korrektaa. Esim. nyt kesällä litecoinilla oli tilaa korrektaa niin se meni yhdessä bitcoinin kanssa ylös, niin kuitenkin että kräkkäs alas juuri ennen isointa bitcoinin huippua, että siinä on tilaa swappaa vielä takaisin. Noi tapahtuu taas päivien sisällä, kannattaa tutkia chartteja ristiin.

____

Tämän sekvenssin jälkeen altit todennäköisesti aloittaa uuden pitempiaikaisen alamäen, joka tulee joko BTC bull tai BTC bear kauden saattelemana, ja altin bull kääntyy beariksi. Eli toisinsanottuna uusi jako alkaa. BTC Bull tarkoittaa että rahojen ollessa BTC:ssä FIAT määrät räjähtää tähtiin ja toisaalta jos tulee bear niin omistukset laskee. Yleensä paras mitä tossa tilanteessa on tehdä, olla 50% btc ja 50% fiat, ja kun syklin suunta on määritetty niin voidaan siirtää enemmän suunnanmukaiseksi sijoituspaino. Internetpokeria pelanneille, todennäköisesti hieman hidastempoinen jakosykli. Mutta sanottakoon että sen verran iso vonkale pöydässä, että menkööt vaikka puoli vuotta mutta sitouttiin en mene. Tämä on sitä oikeata "livepokeria".

Sit vielä referenssinä tähän sykliin, että toi "upswingi" voi myös tapahtua niin että dollari tulee alas, että tää alkusekvenssi on puhtaasti bitcoinia vastaan jossa btcn arvo on bonusfaktori, mutta kuten jo aikaisemmista kuvaajista näkee niin worst case scenariossa, syklin lopussa, dollariarvokin tulee oleen huomattavasti korkeammalla. Eli tiivistettynä btc MAYBE up MAYBE down mutta altit, SURE UP. Korrektiot on jo tehty.

 

___

 

Näin siis sykleinä ja yleensä ne menee pisteestä A pisteeseen B. Jos käy tuuri, niin saa syklin kuukaudessa maaliin, jos ei niin aikaa voi mennä puolivuotta. Ilmeisesti kiinni siitä miten nopeasti vihu toimii, jotkut kun aina oottaa timerin loppuun. Turnauskestävyyttä. 

 

0
0
7.11.2019 - 15:08 #28933

Artsipappa

+2036
Liittynyt:
14.7.2016
Viestejä:
1900
checkmate kirjoitti:

Tästä hetkestä syklin loppuun, oikein ratsastettuna 5x+ GAINZZZZ ovat saavutettavissa. Siinä on Osakepojillakin miettimistä, että miten tehdä  n. 500% puoleenvuoteen "maltillisella" riskillä, ymmärtäen markkinastruktuurit.

Niin, kyllähän "oikein ratsastettuna" 5x+ GAINZ on saavutettavissa melkein millä tahansa sijoitusinstrumentilla. Se on jälkikäteen niin kovin helppoa, mutta väitän että ei ole olemassa sijoitutsta josta saisi 6kk maltillisella riskillä 500%. Se on toiveajattelua ja itsensä pettämistä. Onhan se helppoa heittää ilmaan että seuraavaan puoleen vuoteen tehdään 500% nousut ja samalla vinoillaan osakepojille että tehkää perässä. Mutta tule lyömään faktaa pöytään todisteiden muodossa 6kk päästä missä on se +500% tehty. Nostan hattua siinä vaiheessa. Mutta vaikka se onnistuisi niin väitän ettei se ole maltillisella riskillä saavutettu.

checkmate kirjoitti:

Sit vielä referenssinä tähän sykliin, että toi "upswingi" voi myös tapahtua niin että dollari tulee alas, että tää alkusekvenssi on puhtaasti bitcoinia vastaan jossa btcn arvo on bonusfaktori, mutta kuten jo aikaisemmista kuvaajista näkee niin worst case scenariossa, syklin lopussa, dollariarvokin tulee oleen huomattavasti korkeammalla. Eli tiivistettynä btc MAYBE up MAYBE down mutta altit, SURE UP. Korrektiot on jo tehty.

Worst case secnariossa koko markkina kyykkää huolella. Jos joku väittää että worst case scenario on jotain muuta kun täydellinen romahdus niin vaikea sitä on muillekkaan arvioilla paljon arvoa antaa..

0
0
11.11.2019 - 11:25 #29013

checkmate

OP
-69
Liittynyt:
17.5.2018
Viestejä:
33

Tietenkin, worst case menee nollaan, best case 100x. Ja jos fiksusti on diversifioitunut, voi häviötapauksessakin realisoituja tappioita käyttää muihin sijoituksiin jolloin hyötyy veroista sen verran että se 100% häviö onkin vain 70% häviö. Eli loppupeleissä, worst case scenario onkin -70%, eikä 0, kun best case scenario +20 000%, näin kärjistettynä.

Sillä sanoin että 5x, on maltillinen targetti.

Ja mistä tullaan risk:rewardiin ja siihen että fiksusti sijoitettuna kryptot on maksimissaan 10% kokonaisportfoliota, jolloin maksimidamagekin jää vain n. 7% kokonaisuudesta, mutta upside suhtautettuna muuhun on huomattava, huomattavasti pienemmällä kokonaisportfolio riskillä. Itse en katso niin että omat riskipaino on liian iso suuntaan jos toiseen, kun koko elämä niin kuin sijoittaminen ja sen kerryttäminen on loppupeleissä pelkästään harkittujen riskien ottamista ja tämä on minulle esimerkiksi, harkittu ja hyväksytty riski jolla on selkeät päädyt molemmissa suunnissa.

Esimerkiksi keskikokoista suurempi n. 20% osakedippii 50% portfoliopainotuksella on jo suhteessa saman verran kun kryptovaluuttojen 99.9% tiputus.

Ei siis mitään rakettitiedettä suuntaan tai toiseen vaan loppupeleissä aivan perusjuttuja, mutta siitä olen samaa mieltä että oikeiden riskipaikkojen löytäminen on haastavaa minkä takia niiden tullessa ilmi koituu yleensä enemmän arvostelua kuin kiinnostusta, ja betin osuessa kohdalle sanotaan että nice play.

0
0
11.11.2019 - 11:29 #29014

Artsipappa

+2036
Liittynyt:
14.7.2016
Viestejä:
1900

Jos kryptot on kokonaisportfoliosta vain pieni osa niin ei siinä sitten mitään. Se on tietty OK ja haetaan isompaa pottia isolla riskillä. On toki mahdollista että sieltä joku kryptokikkare löytyy joka kasvaa 20 000%, mutta jos nyt ajattelisi että koko markkina kasvaisi sen 20 000% niin kryptojen market cap olisi rento 48 000 000 000 000. ELi siis 48 biljoonaa. Jos tätä suhteuttaa pörssiin ja tähän: "The total market capitalization of all publicly traded companies in the world was 68 trillion in 2015" niin pidän hieman epätodennäköisenä. Jo nykyinen 240 miljardin market cap on valtava ottaen huomioon mitä tällä hetkellä niillä voi tehdä. Eli jo nykyisessä hinnassa on ISOT odotukset.

Mutta jos osaa ajoittaa oikein ja ostaa just niitä oikeita kryptoja jotka kasvaa niin varmasti sieltä voi isojakin voittoja saada. Riskit vaan on myös aika paljon isommat.

0
0
11.11.2019 - 21:17 #29026

Casteliero

+5163
Liittynyt:
4.3.2016
Viestejä:
1912
Artsipappa kirjoitti:

On toki mahdollista että sieltä joku kryptokikkare löytyy joka kasvaa 20 000%.

GAINZZZ

0
0
11.11.2019 - 21:56 #29029

Onkija

+128
Liittynyt:
31.10.2019
Viestejä:
201

En ole lukenut koko threadiä, mutta ainakin näistä viimeisistä viesteistä teiltä unohtuu oleellinen osa risk/rewardista. 50 % on reward eli esim. 20 000 % ja risk esim -70 % (riippuen mitä vero astetta käyttää), mutta se toinen 50 % on todennäköisyys näihin tapahtumiin, joka taas perustuu tuottojakaumaan. Tässä tapauksessahan ei voi olettaa tuottojen olevan normaalijakautuneita. Yksinkertaistettuna jos on vain kaksi mahdollista outcomeia ja reward on tuo 20 000 % ja risk on –70 % niin breakeven todennäköisyys on 0,338 %. Sitten voi miettiä, että onko 0,338 % realistinen todennäköisyys tälle tapahtumalle vai ei.

0
0
8.2.2020 - 18:44 #31239

checkmate

OP
-69
Liittynyt:
17.5.2018
Viestejä:
33

En halua liikaa jyystää samoja, niin sanonpa vaan että aikataulussa ollaan ja todennäkoisesti yksi-iso-puhallus tulee näiden hintojen päälle. Se voi tulla nyt tai kuukausien päästä, mutta ennen uusia "mahdollisia" super alhaisia hintoja nähdään iso hintojen nousu ja paljon puhetta.  En jaksa alkaa enää inttää ja selittää, ne on jo tehty. Sanotaan nyt näin että olen sopivalla tavalla sekaisin että kaikessa näkyy järki sillon kun muut ei pysty hahmottaan kokonaisuutta.

"Puhalluksella" tarkoitan sitä kun saavutetaan hetki että ollaan n. 5x tai enemmän bottomeista. Mitä paremmin jalkoja tulee ja hinta sahaa tasaista niin sen korkeammalle tullaan. Alhaaltakin voidaan ponnistaa se 5x. En olisi yllättynyt jos joissain tapauksissa kohotaan jopa 10-20x. Syy ja seuraus.

Pointti siinä että mun sanalla ei tarvikkaan olla mitään arvoa, mutta on tullut sanotettua ja yritettyä luoda ymmärrystä. Se on mitä individuaaline pystyy tekeen ja jokaisen oma tehtävä on sit siitä vetää johtopäätokset. Ei jaksa egoistisesti väitellä. Joskus itseluottamus omiin näkemyksiin saa tietenkin kuulostaan egoistiselta. Eikä sekään väärin jos usko omiin näkemyksiin ei tule joka kerta toteen, kunhan niin käy vaan riittävän usein. Pointti siinä että täällä on oltu ja ollaan edelleen. Väittäkää mitä väitätte ja uskokaa mihin uskotte mutta Jenssi on miljonääri uhkapelaamalla.

 

0
0
11.6.2020 - 16:48 #41368

checkmate

OP
-69
Liittynyt:
17.5.2018
Viestejä:
33

Pitkään on kulunut. Nyt jos katsellaan jälkiviisaana, tuli pumppi, tuli dumppi (korona shakeout) ja jatkopumppi jonka päämäärää ei vielä tiedetä. Ehkä se on jatkoa vaan tammikuun pumpille ja shakeout oli extendattu. Onhan nämä vähän hullut markkinat kuitenkin. Jos nyt katsotaan ensiksi koineja mitä listasin 24.9.2019 ja sen jälkeen yleisesti vanhojen coinien "recoveryä" bottom to top 4x extensioineen, onko ollut avautumia vai ei.

Jos oletetaan että meillä olisi ollut 1 yksikkö kyseisiä koineja jaaten tasaisesti koinien välille ja oltais "DULL-Treidattu", eli puhtaasti erittäin aggressiivista long-term mindsettiä käytetty ja jokaisesta (4x) (+300%) noususta otetaan 25% diversifikaationa fiattiin ja muut jätetään koiniin. Yleisestikkin tämän syklin toteuttaminen vaatii vuosia aikaa niinpä sitä ei kovin usein edes kannata tarkastella. 50% fiat rahan Buy backistä toteutetaan selkeästi alempana mitä oli alkuperäinen mahdollinen pumppi taso. Bottom to top pitää laskea niin että konfirmoidusta bottomista mahdollisen runin huippuun eikä mahdollisesta ostotasosta.

Puhutaan yhdestä yksiköstä muotoa 10000€ ymmärryksen helpottamiseksi joka jaetaan osiin.

Tässä oli 24.9.2019 lista: 

 Bitcoin, Bitcoin SV, Iota, Radix, Hashgraph, sekä telegramin krypto. Radixia ja Telegramin kryptoa ei ole tullut treidattavaksi ja telegramin krypto ilmeisesti kuopattu niinpä niihin ei olla saatu rahaa kiinni. Jaetaan rahat Bitcoinin, Bitcoin SV:n, IOTAn ja Hedera Hashgraphin kesken. Diversifikaatio on ns.

Bitcoin = Indeksi

Bitcoin sv = Uusi isompi altcoin

Iota = Vanha altcoin

Hedera: Uusi medium marketcap jokeri

24.9 on tricky päivämäärä koska on ollut isoja hinnan-vaihteluita tapahtui juuri tuona päivänä ja hinta tippui arvosta 113 arvoon 80, mutta jos ollaan pessimistejä niin lasketaan meidän ostotasoksi 23.9.

Bitcoin 2500€:

Arvo 23.9.2019: 7476$

Arvo nyt: 9788$

 

Tilanne nyt: +30.9% - Treidi päällä

Bitcoin SV 2500€: 

Arvo 23.

Arvo 23.9.2019: 111$

Arvo nyt: 192$

 

BSV:stä voidaan tehdä havainto että tuolle aikavälille on tapahtunut yksi 400% swingi bottomista. Tämä tarkoittaa että aloituskassa 2500€ on saavuttanut yhden 25% cashouttason arvon ollessa ~322$. Niinpä meidän pitää laskea 25% stäkistä pois vaihteluväliltä 111$ -> 322$ ja 75% jättää jäljelle nykyhinnoista.

Tilanne nyt: 

+72% (75% osuudesta) - Treidi päällä

Kotiutuksia: 1812€ (25% osuudesta)

IOTA 2500€:

Arvo 23.9.2019: 0.277$

Arvo nyt: 0.242$ 

Tilanne nyt: -13%

Huomionarvoista: BSV:n cashouteilla oltaisiin saatu ostettua 25%-50% stäkistä iotan dipistä koska dipin suuruus yleisindeksiin kasvaa riittäväksi, kun taas muualla ei olla tultu liiemmin useaan otteeseen alle bottom-bottom arvon vaan supportit holdannut. Nyt kuitenkin katsotaan tosi simppelistä näkökulmasta eikä lasketa mahdollista uutta ostoa 10-13 sentin tuntumasta mukaan. 

Hedera 2500€:

Arvo 23.9.2019: 0.0343$

Arvo nyt: 0.044$

 

Hederasta voidaan tehdä havainto että tuolle aikavälille on tapahtunut yksi 400% swingi bottomista. Tämä tarkoittaa että aloituskassa 2500€ on saavuttanut yhden 25% cashouttason arvon ollessa 0.04$. Niinpä meidän pitää laskea 25% stäkistä pois vaihteluväliltä 0.034$$ -> 0.04$ ja 75% jättää jäljelle nykyhinnoista. 

Huomionarvoista on että kyseinen piikki paisui 738% suuruiseksi ja hetkellisellä strategialla oltaisiin otettu isompi n. 50% kokoinen myynti noissa korkeuksissa, jota ostettaisiin aggressiivisemmin takaisin dipistä, koska pelataan longtermi suunnitelmaa. Nyt kuitenkin unohdetaan jälleen tämä ja toteutetaan "DULL" strategiaa, että vain 400% muutosten välein myynti ja 25% pois ja mitataan väli huippuun konfirmoidusta bottomista.

Tilanne nyt: 

+28% (75% osuudesta) - Treidi päällä

Kotiutuksia:  712.5€  (25% osuudesta)

 

SUMMARY: 10 000€ Aloituskassa

 

Pelissä olevat: 100% btc, 75% bsv, 100% iota, 75% Hedera

Arvot:

BTC: 3272€

BSV: 3225€

IOTA: 2184€

HEDERA: 2400€

= 11081€

PLUS Kotiutukset: 712.5€+1812 = 2524€ 

Tulevaa varten: Vähän monimutkaistetaan mutta idea samana. Jatkosijoitetaan 2524€ Stratikseen. Tällä haetaan erintyylistä treidiä "kollektoida muita koineja", niinpä cashouttikin tulee olemaan aggressiivisempi. Stratiksesta cashoutataan 25% kun saapuu tasolle 10067, 50% jäljellä olevasta tasolla 11442 ja loput tasolla 12842.

Stratiksen idea on seurata muita 30M vanhoja koineja jotka puhjennut kukkaan (Digibyte, Zilliqa, OMG..)

Lisäksi mainitaan että fiksunnetaan "piikkejä", mikäli "piikki" paisuu 300% yläpuolelle niin aletaan jokaisen 100% väliltä cashouttaan 25% jäljellä olevasta pois joista ylempänä myydyt ostetaan takaisin piikin tasoituttua alas tai erikseen mainituina aikoina.

Muistutuksena: Tämä on edelleenkin erittäin pitkän ajan strategia pienillä säädöillä. Se mitä "oletetaan" tapahtuvan yleisesti markkinoilla on tässä tapauksessa toissijaista. Manipuloidut markkinat - älä oleta liikoja, seuraa enemmänkin sisäistä indeksiä ja löydä tiloja. Aivan kuten normaaleilla markkinoilla, jos markkinat ylikuumentuu niin myydään enemmän positioita ja jos markkinat ylimyy niin ostetaan enemmän, mutta seurataan kuitenkin sitä yleistä pitkänajan näkemystä.  Stratis esimerkkinä omaa niin paljon tilaa nousta, että todennäköisesti syklin päätyttyä stratis jää vaan dollariin, koska se kuuluu "cashout" zoneen. Se on vaan niin ylimyyty muuhun markkinaan nähden ja ollaan konfirmoitu ylimyynneistä tulevia nousuja (Katso Hederan dippi ja palautuminen ylempänä, digibyte, zilliqa yms tradingviewistä tai coinmarketcapista.) Se on se Stratiksen idea.

 

0
0
28.1.2021 - 19:48 #64594

checkmate

OP
-69
Liittynyt:
17.5.2018
Viestejä:
33

Ihan kivaa kehitystä. Yllättääkö dogecoin tai muut vastaavat? Ei minua. :) Toki thumbs down.

0
0
18.3.2021 - 19:07 #67516

checkmate

OP
-69
Liittynyt:
17.5.2018
Viestejä:
33

Nopeata päivitystä. Alkuun sijoitettiin 10 000€ jotka jaettiin erilaisten koinien kesken vuonna 2019; Bitcoin,Bitcoin SV, IOTA, Hedera ja myöhemmin otettiin Stratis mukaan jo kotiutetuilla varoilla. Stratiksesta mainittiin vain BTC tasolla lähtöhinta niin etsitään stratiksen hinta päivämäärältä 11.6.2020 joka on 44 senttiä. Käytännössä kaikista muista oli 100% jäljellä paitsi BSV:sä joka siirrettiin Stratikseen. Idea oli laskea bottom rangesta aina 4x nousuja ja välein 25% kotiutuksia. Lisään tähän postiin valmiiksi arvot jotka lasken sit seuraavaan postiin. Lähdetään ihan alusta liikkeelle.

 

Bitcoin 2500€:

Arvo 23.9.2019: 7476$

Arvo nyt: 59925$

 

 

Bitcoin SV 1825€:

Arvo 23.9.2019: 111$

Arvo nyt: 195$

 

IOTA 2500€

Arvo 23.9.2019: 0.277$

Arvo nyt: 1.34$

 

Hedera 2500€

Arvo 23.9.2019: 0.0343$

Arvo nyt: 0.3518$

 

Stratis 2524€:

Arvo 11.6.2020: 0.44$

Arvo nyt: 1.54$

 

Kuten nähdään toisissa on arvot liikkuneet enemmän kun toisissa kun on erinoloisia koineja. Niillä on omanlainen elämäntapa olla aivan kuten introverteillä ja ekstroverteillä. Sen takia diversifioidaan mahdollisimman laajasti koska loppupeleissä meille riittää yksi isompi pumppi niin halutaan kaivaa tilasta se isoin mahdollinen tila jos jokin sen sattuisi tuomaan. Toiset on uudempia toiset vanhempia. Toiset on päälliköitä ja toiset vähemmän. Vanhoja isoja ja vanhoja pienempiä. Asioita mitä on mahdoton ymmärtää peruspörssisijoittajalle. Ilmaa on joka puolella, Ilma mikä kontekstina ei ole ymmärrettävällä tasolla. Ja niin se pitääkin että markkinat pysyy tehokkaina. 90 luvulla vaari tuskin olisi uskonut että tulevan elinkeinon voi tehdä kotona istumalla sormea painamalla.

 

Se idea mikä meillä on ollut pitkin paikoin on pääpiirtein noudattanut kuvaamaansa pienin vaihteluin. Kukaahan ei voi taideteosta ennakoltaan piirtää ennen kun taide paperille on muodostunut. Sen tietää kuitenkin että tyhjäksi paperi ei kuiten jää. Joko sirpaleina tai päällystettynä.

 

Seuraavassa postissa käydään läpi vähän tarkemmin painotettua jakaumaa ja lasketaan alkuperäisesti idioottilogiikalla laadittua ideologiaa mihin se olisi vienyt tällä hetkellä. Vastineeksi voidaan vaikka verrata tulosta totuttuihin indekseihin kuten S&P 500 tai kulta samlta aikakaudelta. Loppupeleissä tämänkään blogin pointti ei ole sen kummempaa kun seurata jo aikaisemmin tapahtunutta ja sen toistuvuutta. Samaa paskaa mitä pankissa jauhetaan kun pörssikäyrät kaivetaan esiin. Ei sen ihmeempää. 

 

Koko blogin pointtihan oli luoda lisää ymmärrystä virtuaalivaluutoista ja seurata mahdollista sijoittamistadiversifioidusti erilaisiin tiloihin josta muodostuu isompi indeksi muutamaa kolikkoa esimerkkinä käyttäen. Toki näiden koinien laatijana pitää olla henkilö joka osaa identifioida koinit omanlaiseen slottiinsa.

 

Haluaisin vielä loppuun tiedustella niiltä jotka koki alaspäin painetun peukun niin tärkeäksi että se oli pakko toteuttaa, että kuinka moni heistä on sortunut tähän maailmaan mukaan nyt hypen tulon jälkeen ja kuinka moni on pysynyt tiukkana vaarina oman verhonsa takana? Joka tapauksessa iso halu oli näyttää itseään, niin nyt on paikka myös kertoa omia näkemyksiä eteenpäin ja jakaa ennen ja jälkeen kuvia omista mielenkoukeroista virtuaalivaluutoiden markkinakehityksen jälkeen. Nyt pyydetään vaan tuon halun tulla jälleen takaisin ilmi ja eloon.

IT IS A BUBBLE. BUT IT DOENST MATTER. WHEN THERE IS A SPACE! :)

Ja loppuun vielä, koulussakin kerrottiin että avaruus ja tila on suhteellisesti helvetin iso käsite jokaiseen suuntaan ja ulottuvuuteen. Niin iso että yksi posti, blogi tai koko ihmiskunta  ei voi pukea sanoiksi suoraan ymmärrettävään muotoon joten jäljelle jäävät vain vertauskuvat. Raskasta joo. Mutta sitä on tilavuus. Osa kulkee, osa luovuttaa.

0
0
19.3.2021 - 16:43 #67610

checkmate

OP
-69
Liittynyt:
17.5.2018
Viestejä:
33

Empiiristen tutkimusten ja laskutoimitusten jälkeen ollaan tultu seuraaviin tuloksiin.

 

 

  • Alkusijoitus oli 10 000€.
  • Kotiutettuja varoja nyt 8300€
  • Virtuaalivaluutoissa olevia varoja 45200€
  • Jäljellä oleva määrä alkustäkistä: 67.5%

 

Tiivistettynä: Fiksulla diversifikaatiolla pääsee pitkälle eikä kyseessä ole sen kummempaa kun jo ennakkoon todettuihin sykleihin menemistä jossa on huomattavat vaihteluvälit. Jätetään kaikki turha draama taustalle ja ajatellaan suoraviivaisen mustavalkoisesti. Haluaisin vielä ottaa lainauksen hyvästä toteamuksesta mikä löytyy blogista aikaisemmin

 

"Yleisestikkin tämän syklin toteuttaminen vaatii vuosia aikaa niinpä sitä ei kovin usein edes kannata tarkastella. "

 

To be continued...

 

 

0
0
16.4.2021 - 00:48 #68993

Bone

Liittynyt:
6.10.2018
Viestejä:
1

Kiitoksia paljon perehdyttämisestä kryptojen maailmaan! Peukkuja tulee ja menee.

0
0
16.4.2021 - 16:21 #69034

Hynägrande

+1747
Liittynyt:
21.8.2017
Viestejä:
1203
checkmate kirjoitti:

IT IS A BUBBLE. BUT IT DOENST MATTER. WHEN THERE IS A SPACE! :)

Ja loppuun vielä, koulussakin kerrottiin että avaruus ja tila on suhteellisesti helvetin iso käsite jokaiseen suuntaan ja ulottuvuuteen. Niin iso että yksi posti, blogi tai koko ihmiskunta  ei voi pukea sanoiksi suoraan ymmärrettävään muotoon joten jäljelle jäävät vain vertauskuvat. Raskasta joo. Mutta sitä on tilavuus. Osa kulkee, osa luovuttaa.

Täytyy sanoa että aika filosofista, mutta I kind of understand this. Iso plussa siiä että tässä ketjussa on myös rahasummia ja konkretiaa, ei pelkkää filosofiaa tai fiilistelyä. 

Hynägrandella alkaa olla nyt kotiutuksen vuosi kryptoissa, mutta vielä on tilaa wink En minä kaikkea myy, mutta on epämukava olo riskien suhteen kun pörssisalkku alkaa olla pienempi kuin kryptosalkku.  "pro's won't play no limit they can't handle the swings but there are others like Doyle Brunson consider no limit the only pure game left"  - tietäjät tietää.

0
0
18.10.2021 - 11:45 #76138

checkmate

OP
-69
Liittynyt:
17.5.2018
Viestejä:
33

Me pyydämme sitä, että me jaksaisimme selvitä koettelemuksista emmekä luopuisi toivosta. Me varsin hyvin tiedämme sen, että Altcoineihin uskominen ja hurskaat elämäntavat eivät vielä vapauta meitä koettelemuksista. Me emme voi pitää jonkinlaisena itsestäänselvyytenä sitä, että olisimme uskovaisina ihmisinä koettelemuksista vapaita. Valas kysyykin katumuskanonissa seuraavasti puhuessaan virtuaalivaluutoista.

”Jos hän, joka oli vanhurskas ja kaikessa moitteeton, ei välttynyt eksyttäjän väijytyksiltä ja ansoilta, niin mitä sinä, kurja sielu, joka rakastat syntiä, tekisit, jos tällainen yllättäen tulisi osaksesi?”

On selvää, että itse vastoinkäymisissä me harvemmin näemme mitään hyvää. Suurissa koettelemuksissa voimme jopa menettää toivomme ja luovuttaa. On sanottu, että uskon vastakohta ei ole niinkään epäusko vaan toivottomuus, joka voi katkaista ihmisen yhteydet niin kryptoihin kuin lähimmäisiin. Parempi vaihtoehto onkin taistella ja jatkaa eteenpäin. Jos meissä on halua jatkaa eteenpäin, niin saatamme vuosia myöhemmin todeta, että monet koettelemukset ja vastoinkäymiset ovat opettaneet ja vahvistaneet meitä. Monissa pumpeissa vanhoja koineja kunnioitetaan suuresti ja heidän prosentteja arvostetaan. Monesti tuo elämänkokemus ja siihen liittyvä viisaus on saavutettu monien koettelemusten kautta. Jos osaisimme kuunnella ja noudattaa heidän neuvojaan, niin silloin pystyisimme välttymään monilta kiusaajan ansoilta.

Valaat käyttävät monia keinoja siinä, että ihminen harhautuisi oikealta polulta. Monesti tämä tapahtuu vieläpä niin salakavalasti, että se on naamioitunut hyväksi ja uskonmukaiseksi toiminnaksi. Esimerkiksi kuinka paljon pahuutta ja julmuutta tapahtuu tässä maailmassa virtuaalivaluutoiden nimissä? Myös Bitcoinin opetus ja Traditio voidaan helposti kääntää nurinkuriseksi, kun niistä otetaan jotain pois, lisätään jotain tai jopa suoraan muutetaan sisältöä. Myös irtonaisia teknisen analyysin käyriä käytetään sosiaalisessa mediassa joko ajamaan jotain yksittäistä asiaa tai toisaalta halventamaan bitcoinin opetusta. Irtonaisista lainauksista on ainoastaan silloin suurta hyötyä, kun ihminen tietää ja ymmärtää sen kokonaisuuden josta se on otettu. Kysymys kuuluukin, että miten hyvin ihmiset tuntevat tuon kokonaisuuden?

Voisimme tietysti luetella monia yksittäisiä asioita, jotka auttavat meitä taistelussa pahaa vastaan. Lyhyesti voi kuitenkin sanoa, että paras apu on altcioinit. Ne ovat itsessään  ”pelastuslaitos”, jonka tarkoituksena on nousta ja johdattaa kuuhun. Tässä merkittävimpänä välineenä ovat pumpit ja dumpit. Traditioon sisältyy se viisaus, jonka avulla me pystymme elämään hyvää ja turvallista elämää. Esimerkiksi marketdumppia ei määritelty sen vuoksi, että ihmisten uskonmukaista elämää olisi haluttu rajoittaa, vaan ne syntyivät virheiden kautta ja siksi, ettei niitä tulevaisuudessa toistettaisi. Pyhien pumppien opetuksetkin kuuluvat Traditioon, koska niiden tarkoituksena on johdattaa ihmiset kohti hyvää elämää ja näin ollen päästä käsiksi tuhansiin, jos ei jopa kymmeniin tai satoihin tuhansiin prosentteihin.

 

 

0
0
18.10.2021 - 13:10 #76143

Artsipappa

+2036
Liittynyt:
14.7.2016
Viestejä:
1900
checkmate kirjoitti:

Me pyydämme sitä, että me jaksaisimme selvitä koettelemuksista emmekä luopuisi toivosta. Me varsin hyvin tiedämme sen, että Altcoineihin uskominen ja hurskaat elämäntavat eivät vielä vapauta meitä koettelemuksista. Me emme voi pitää jonkinlaisena itsestäänselvyytenä sitä, että olisimme uskovaisina ihmisinä koettelemuksista vapaita. Valas kysyykin katumuskanonissa seuraavasti puhuessaan virtuaalivaluutoista.

”Jos hän, joka oli vanhurskas ja kaikessa moitteeton, ei välttynyt eksyttäjän väijytyksiltä ja ansoilta, niin mitä sinä, kurja sielu, joka rakastat syntiä, tekisit, jos tällainen yllättäen tulisi osaksesi?"

.

.

.

 

Mitä vittua?

0
0
18.10.2021 - 13:29 #76145

Bingo53

+2777
Liittynyt:
17.8.2020
Viestejä:
2009

Eksegeettinen näkökulma kryptotekniikkaan? Taivaasta sataa mannaa lohkoketjun palasina ja tosiuskovaisten lompakot täyttyvät. Vai bitcoin-syntiin langenneen rukous?

0
0
29.12.2021 - 21:10 #79295

checkmate

OP
-69
Liittynyt:
17.5.2018
Viestejä:
33

2021 oli monelle iso ja mielenkiintoinen vuosi virtuaalivaluutoissa mukana olleille. Tästä tulee myös vähän vakavampia ja vieläkin tärkeämpiä kysymyksiä mitkä hyvä muistaa pitää kunnossa ja ajan tasalla. 4.1 Antti Tiaisen haastattelemana verokonsultti Elmo Koivunen vastailemassa vero aiheisiin kysymyksiin virtuaalivaluuttoihin liittyen. Virtuaalivaluutat on tietyssä määrin erittäin suoraviivaista mutta sit kun mennään maailmassa hieman syvemmälle niin alkaakin tulemaan aikamoisia koukeroita mihin suorasanaisia tapoja ei vielä monenkaan tiedossa. Näissä Elmo on useammin oikea mies paikalla.

Haastattelu löytyy n. 18.00 https://www.twitch.tv/mekinhorinat twitch kanavalta ja discordiin osioon #kysymykset-twitchiin voi etukäteen laittaa omia mieltäaskartavia kysymyksiä valmiiksi. 

Discord: https://discord.gg/yQRHr26S

Antti Tiainen tunnetaan menestyneenä pokerinpelaajana joka on juontanut kiitosta saanutta Kärkiparit podcast sarjaa. Elmo Koivunen tunnetaan Elmox OY:n founderina joka on erikoistunut ratkomaan kaikenlaisia verotukseen liittyviä virtuaalivaluuttatapauksia. Elmon sivuston voi löytää linkistä https://www.elmox.fi/.

 

0
0
11.1.2022 - 02:18 #79928

checkmate

OP
-69
Liittynyt:
17.5.2018
Viestejä:
33

Rehellisesti sanottuna blogin sisältö on suhteellisen raskasta, mutta sieltä löytyy absoluuttisia timantteja. Löytää sen joka löytää. Näin se vaan menee.

Ajatuksia on monia, mielipiteitä on monia. Toiset päättää ottaa tilasta vaarin, toiset päättää tiedostomattaan kääntää tilaa vastaan. Näin se elämä toimii. Tässä blogissa on aika hyvin käyty läpi kryptojen juuria ja jaareja monesta eri mahdollisesti näkökulmasta  ja se on mahdollistanut kaikille kiinnostuneille syventymisen asiaan. Moni ei välttämättä ole jaksanut paneutua ja se on hyvin ymmärrettävää, mutta kuitenkin ne jotka on paneutuneet ovat varmaan jotain saaneet irtikin.

Tänään ollaan striimissä koitettu lukea blogia läpi ja hyvin, hyvin, hyvin pitkän ajan jälkeen hädintuskin päästiin puoleen väliin mutta tultiin tulokseen että varsinkin ensimmäinen puolikas ja tietyt instrumentit sieltä oli aika timanttista settiä. Näin suomeksi sanottuna. Kaikki ymmärtää. Prosentit ylös. Prosentit alas. Tässä tapauksessa saavutettiin haluttu risk:reward.

Näin.

Se.

Vaan

Menee.

 

0
0