Aki Pyysing

+11682
Liittynyt:
16.12.2013
Viestejä:
6536

Pöyry lähtee listalta reippaalla 45% preemiolla. Ei taida koskaan ollut Pöyryn Pöyryäsurprise.

Tiellämme suomalaisten ylivoimaiseksi parhaaksi sijoituskeskustelupalstaksi on vielä ylämäkeä noustavana. En löytänyt Pöyry-ketjua. Hyvin tunnettu Helsinki Mid Cap- yhtiö kuitenkin kyseessä.

Toinen sana näistä toteutuneista ystävällismielisistä ostotarjouksista: Myyntirahoista yli nolla prosenttia tulee takaisin Helsingin pörssiin. Suhtaudun siis suopeasti ostotarjouksiin, vaikka lappua ei olisi yhtään.

Enkä vetele yhtään ranteita auki siitä, ettei Pöyryä ollut. En keksi jälkikäteenkään mitään perustetta, millä olisin saanut itseni tässä suhdannevaiheessa Pöyrystä vakuutettua.  

 

0
0
10.12.2018 - 09:56 #22871

Diletantti

+33
Liittynyt:
5.12.2018
Viestejä:
57

Omistin Pöyryä kauan sitten , joskus vuosituhannen vaihteessa. Sehän oli laatuyhtiön maineessa silloin. Sitten alkoi mennä huonommin ja eipä paljon kiinnostanut. Viime aikojen tuloskäänteet ja - parannukset ovat olleet otsikoissa ja olen ne ainakin havainnut.

Hieman sama fiilis kuin toisessa rakkaassa harrastuksessani eli raviurheilussa. Voittajan tunnistaminen on jälkeenpäin usein paljon helpompaa kuin ennen lähtöä..

Mutta mikä on se tekijä joka saa nyt yritysostajat liikkeelle? Amer, Basware, Pöyry...Ja mikä seuraavaksi?
 

0
0