Aki Pyysing

+11689
Liittynyt:
16.12.2013
Viestejä:
6540

Mie tulin vuosia sitten samalla lennolla Pariisista(?) The Rasmuksen ja Lordin kanssa. Molemmilla oli ollut kuitenkin keikka samassa kylässä, missä mie olin ollut kortilla.

Nyt Lauri Ylösen design-, projektinjohto- ja kiinteistökehitysyhtiöfirma hakee riskirahaa, ei välttämättä listautumassa.

Miekään en ole merkitsemässä. Mutta Rasmuksella on muutama miunkin tykkäämä biisi, joten jos joku esim. diggailusyistä haluaa merkitä, en tuomitse. Ja en siis perehtynyt mitenkään kunnolla yhtiöönkään, koska tällaisessa annissa on fanihypeä mukana liki kerran kerrasta. En ole SaiPankaan osakkeenomistaja, vaikka keltamustana synnyin ja keltamustana kuolen. Nähdäkseni parempaa tukemista on ostaa tuotteita, kuten pääsylippuja ja kaksi kaulaliinaa ja puolitoista lippistä vuodessa.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/lauri-ylosen-yritys-hakee-miljoonia-…

0
0
30.11.2018 - 14:48 #22749

david@alvardag.com

-2
Liittynyt:
30.11.2018
Viestejä:
1

Moi Aki,

kiitos keskustelun avauksesta! Alvardag Groupiin liittyy merkittäviä kasvuodotuksia ja kysyntää kiinteistömarkkinoilta johon annilla pyritään vastaamaan. 

Alvardagin vision ytimenä on tuoda huippusuunnittelua ja ekologisia sekä laadukkaita ratkaisuja jokaisen yksittäisen ihmisen saataville. Tässä samassa hengessä toteutetaan tätä julkista antia. Haluamme, että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus päästä mukaan myös tätä kautta missiomme toteuttamiseksi. Tämän takia suurimmat tulevat hankkeemmekin ovat erityyppisiä asuinprojekteja.

Valuaatio perustuu aina tulo- ja menovirtoihin sekä odotuksiin niistä. Alvardag Groupin tapauksessa nämä tulevat pääosin pitkäjänteisestä erikseen rahoitettavien kiinteistökehityshankkeiden edistämisestä, jotka omalta osaltaan takaavat vankan ja turvallisen tuoton kasvun pohjaksi useiksi vuosiksi. 

Me katsomme mainitsemasi Alvardag-hypen positiiviseksi voimaksi joka jatkaa voimistumistaan toteuttaessamme visiotamme käytännössä. Tämä tarkoittaa, että kotimaahamme valmistuu entistä hienompia ja parempia, asukkaille suunniteltuja koteja. Sellaisia jotka tulevat jäädäkseen ja joille tulee aina olemaan kysyntää.

Mikäli sinulle tulee muita kysymyksiä, jatketaan tässä tai tervetuloa toimistollemme kahville Arabiankatu 12, 6.krs.

Parhain terveisin,

David Vatka

Alvardag  

 

0
0
1.12.2018 - 11:21 #22761

Krenjuussa

+121
Liittynyt:
27.10.2016
Viestejä:
186

Kierrän kaukaa. Entinen armeija kaverini oli mukana edellisessä täysin reisille menneessä projektissa ja sanoi että ei niin huonosti vedettyä projektinhallintaa ole nähnyt koskaan. Oli kuulemma onnellinen että selvisi itse projektista eroon "kuivin jaloin".

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/201805232200963439

Tuossa lyhyesti jotain. Toki voihan tämä olla eri keissi, mutta kiitos ei kiitos. 

 

 

0
0