Krenjuussa

+121
Liittynyt:
27.10.2016
Viestejä:
186

Tänää +20%

 

Onko kellään seurannassa tai omistuksessa?

itsellä hoitosalkussa pieni positio(ei oma ostos) ja en ole kerennyt perehtymään koko yhtiöön juurikaan.

En löytänyt mitään erityistä syytä nousulle...

Vois kuvitella että kyse yrityskaupasta mutta en uutista asiaan liittyen löytänyt..

 

 

0
0
27.9.2017 - 11:44 #15228

Tuulipuku

+130
Liittynyt:
27.9.2017
Viestejä:
66

Hei kaikille! Päätin rekisteröityä sivulle reilun vuoden käytön jälkeen :) Kävin mielenkiinnosta tutkimassa yritystä vaikka en sitä omistakaan ja sharevillen puolelta löysin juttuja tosissaankin myyntihuhuihin liittyen.

"Investor ryktas ha sålt i Tobii

Eyetrackingbolaget Tobii fortsätter att stiga på tisdagen efter en stark uppgång igår.

I marknaden cirkulerar det rykten om att Investor sålt av resterande del av sitt innehav, en försäljning som tidigare pressat aktien och som nu när den är slutförd ger ett lyft.

"Jag har inte hört om någon förklaring till varför kursen går så starkt. Det som ryktas är att Investor har sålt klart sina aktier och det sätter press på blankarna som får täcka sina positioner. Det går ju dock inte att se då Investor inte behöver flagga", säger Johan Thorén, förvaltare på Strand Kapitalförvaltning, i en kommentar.

Strand själva har en position genom sina fonder i Tobii. Thorén har dock inte blivit tillfrågad om att köpa några aktier av Investor.

Investor har successivt minskat ned sitt innehav i teknikbolaget. Aktierna har legat under Invifed AB och den sista augusti uppgick ägande till 2,88 procent av kapitalet. Det är för lite för att det skall flaggas om Investor väljer att gå ur då posten understiger 5 procent av kapitalet.

Finwire har utan resultat sökt Investor för en kommentar."

0
0