Olet täällä

Investiumin ja Sijoitustiedon yhteistyötarjous uusille Investiumin asiakkaille

Tarjoamme 100€:n lahjakortin Royal Ravintoloihin kun varaat tutustumiskäynnin Investiumille tältä sivulta ja päädyt tekemään yli 10 000€:n sijoituksen. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään. Tarjous voimassa 1.1.2018 alkaen.

Tapaamisessa Investiumin ammattilainen kartoittaa tilanteesi ja ehdottaa sinulle sopivimpia sijoitusratkaisuja varallisuutesi hoitoon.

Huom! Erikoistarjous voimassa vain, kun varaat ensimmäisen tutustumiskäynnin tältä Sijoitustieto.fi -esittelysivulta.

Varaa tapaaminen sivun alaosan lomakkeella

Kaupallinen yhteistyö: Investium

Mikä on Investium?

Investium on vuodesta 1994 toiminut suomalainen sijoitus- ja vakuutusasiantuntijaorganisaatio, nykyään osa Titanium-konsernia, joka vertaa ja välittää asiakkailleen henkilökohtaisesti räätälöityjä sijoitusratkaisuja.

Tähän päivään mennessä Investium on palvellut jo yli 10.000 asiakasta ja välittänyt noin kahden miljardin euron edestä erilaisia tuotteita. Lue palvelusta ja tuotevalikoimasta lisää Investiumin sivuilta.

Kenelle Investium sopii?

Investium sopii erityisesti heille, ketkä eivät itse seuraa aktiivisesti markkinoiden tapahtumia, mutta haluavat tehdä järkeviä sijoituspäätöksiä ammattilaisten avulla. Lisäksi heille, ketkä kaipaavat tukea perintö- ja lahjaverotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Maantieteellisesti Investiumilla on toimipisteitä ympäri Suomea, mikä mahdollistaa kaikille ajanvarauksen tapaamiseen.

Paljonko Investiumin palvelut maksavat?

Investiumin kautta tehdyt sijoitukset ovat samanhintaisia kuin suoraan palveluntarjoajalta ostettuna. Investiumin neuvonta- ja välityspalvelu on siis sijoittajalle maksuton.

Investiumin ja Sijoitustiedon yhteistyötarjous uusille Investiumin asiakkaille:

1. Varaa ensimmäinen tutustumiskäynti Investiumille tältä sivulta, tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

2. Tapaamisessa Investiumin sijoitusasiantuntija kartoittaa tilanteesi ja ehdottaa sinulle henkilökohtaisesti sopivimpia ratkaisuja varallisuuden sekä perintö- / verosuunnittelun hoitoon.

3. Tapaamisen jälkeen voit miettiä Investiumin ehdotusta rauhassa. Jos päädyt sijoittamaan yli 10 000€, saat erikoisetuna 100€:n lahjakortin Royal Ravintoloihin.

Ilmoita alla olevalla lomakkeella yhteystietosi, tapaamisen toivottu päivämäärä sekä asuinpaikkakuntasi, niin Investium ottaa sinuun yhteyttä ja ehdottaa sopivinta tapaamispaikkaa ja ajankohtaa.

Varaa ilmainen tapaaminen

Varaa tapaaminen peruslomake

"Yksilöllinen palvelu, asiakkaan edun tavoittelu ja laaja valikoima ovat syitä siihen miksi tuhannet asiakkaamme ovat tehneet ratkaisuja kauttamme yli kahden miljardin euron edestä.

Varaa tapaaminen ja tapaa Investiumin sijoitusammattilaiset."

Tarkko Laitinen
Hallituksen puheenjohtaja, Investium
hide