Olet täällä

Investiumin ja Sijoitustiedon yhteistyötarjous uusille Investiumin asiakkaille

Tarjoamme 100€:n lahjakortin Royal Ravintoloihin yli 10 000€:n sijoituksesta, kun varaat tapaamisen Investiumille tältä sivulta. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään. Tarjous voimassa alkaen 1.1.2018.

Tapaamisessa Investiumin ammattilainen kartoittaa tilanteesi ja ehdottaa sinulle henkilökohtaisesti sopivimpia ratkaisuja sijoitusten tai esim. perintö- / verosuunnittelun hoitoon.

Huom! Erikoistarjous voimassa vain, kun varaat tapaamisen tältä Sijoitustieto.fi -esittelysivulta.

Varaa tapaaminen sivun alaosan lomakkeella

Kaupallinen yhteistyö: Investium

Mikä on Investium?

Investium on vuodesta 1994 toiminut suomalainen finanssikonserni, joka vertaa ja välittää asiakkailleen henkilökohtaisesti räätälöityjä sijoitusratkaisuja. Investium saa palkkionsa kumppaneiltaan, minkä vuoksi neuvonta- ja välityspalvelu on sijoittajille maksuton.

Tähän päivään mennessä Investium on palvellut jo yli 10.000 asiakasta ja välittänyt noin kahden miljardin euron edestä erilaisia tuotteita. Lue palvelusta ja tuotevalikoimasta lisää Investiumin sivuilta. (Huom! Erikoistarjous voimassa vain, kun varaat tapaamisen tältä Sijoitustieto.fi -esittelysivulta.)

Mihin Investiumin kautta voi sijoittaa?

Investiumin kautta voit sijoittaa tuhansiin erilaisiin sijoitustuotteisiin, kuten sijoitusrahastoihin, strukturoituihin tuotteisiin tai joukkovelkakirjalainoihin. Sijoitustuotteita tarjoaa alla oleva kumppaniverkosto:

Saxo Bank, FIM, Evli Pankki, United Bankers, Deutsche Bank, Estlander & Partners, eQ Varainhoito, Dividend House, Dominion, Franklin Templeton, GAM, Garantum, SEB, Head Asset Management, JOM Rahastoyhtiö, ODIN, PAM Alpha, PYN Rahastoyhtiö, SIP Nordic, Superfund, Titanium Rahastoyhtiö sekä BIL (Banque Internationale à Luxembourg).

Investium tarjoaa myös maailman johtavan kaupankäyntialustan yksityis- ja yritysasiakkaille sijoittamiseen sekä aktiiviseen kaupankäyntiin. Trading-alustan kautta sijoittajalla on pääsy pörsseihin sekä markkinoille ympäri maailman ja valikoimista löytyy mm. osakkeet, indeksit, valuutat, raaka-aineet, jalometallit, korot sekä bondit.

Tämän lisäksi Investium auttaa sinua esimerkiksi verotuksen optimoinnissa sekä perintö- ja lahjaverotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Kenelle Investium sopii?

Investium sopii erityisesti heille, ketkä eivät itse seuraa aktiivisesti markkinoiden tapahtumia, mutta haluavat tehdä järkeviä sijoituspäätöksiä. Lisäksi heille, ketkä kaipaavat apua ja tukea verotuksellisiin ratkaisuihin. 

Maantieteellisesti Investiumilla on toimipisteitä ympäri Suomea, mikä mahdollistaa kaikille palveluiden käytön.

Paljonko Investiumin palvelut maksavat?

Investiumin kautta tehdyt sijoitukset ovat samanhintaisia kuin suoraan palveluntarjoajalta ostettuna. Investiumin neuvonta- ja välityspalvelu on siis sijoittajalle maksuton.

Investiumin ja Sijoitustiedon yhteistyötarjous uusille Investiumin asiakkaille:

1. Varaa tapaaminen Investiumille tältä sivulta, tapaaminen ei sido sinua mihinkään.

2. Tapaamisessa Investiumin ammattilainen kartoittaa tilanteesi ja ehdottaa sinulle henkilökohtaisesti sopivimpia ratkaisuja sijoitusten tai esim. perintö- / verosuunnittelun hoitoon.

3. Tapaamisen jälkeen voit miettiä Investiumin ehdotusta rauhassa. Jos päädyt sijoittamaan yli 10 000€, saat erikoisetuna 100€:n lahjakortin Royal Ravintoloihin.

Ilmoita alla olevalla lomakkeella yhteystietosi, tapaamisen toivottu päivämäärä sekä asuinpaikkakuntasi, niin Investium ottaa sinuun yhteyttä ja ehdottaa sopivinta tapaamispaikkaa ja ajankohtaa.

Varaa ilmainen tapaaminen

Varaa tapaaminen peruslomake

"Yksilöllinen palvelu, asiakkaan edun tavoittelu ja laaja valikoima ovat syitä siihen miksi tuhannet asiakkaamme ovat tehneet ratkaisuja kauttamme yli kahden miljardin euron edestä.

Varaa tapaaminen ja tapaa Investiumin sijoitusammattilaiset"

Tarkko Laitinen
Hallituksen puheenjohtaja, Investium
hide