INVESTIUM

 

 

Etsitkö hyvää sijoituskohdetta? Varaa tapaaminen Investiumille!

 

Investiumin erikoistarjous vain Sijoitustiedon lukijoille!

 1. Mikä on Investium?
   

  Investium vertaa, välittää ja kilpailuttaa tuhansista eri sijoituskohteista sinulle parhaan ratkaisun ilman lisäkuluja. Investiumin kautta voit sijoittaa esimerkiksi osakkeisiin, rahastoihin, joukkovelkakirjalainoihin, sijoitusvakuutuksiin, raaka-aineisiin ja ETF:iin.

  Investium saa palkkionsa yhteistyökumppaneiltaan, minkä vuoksi palvelu on sijoittajille maksuton. Lue palvelusta ja tuotevalikoimasta lisää Investiumin sivuilta.

 2. Kenelle Investium sopii?

  Investium sopii sekä aloitteleville että kokeneille sijoittajille. Ensisijaisesti heille, ketkä eivät ole jatkuvasti markkinoiden hermolla, mutta haluavat tehdä vastuullisia ja järkeviä sijoituspäätöksiä. Investiumilla on toimipisteitä ympäri Suomea, joten kaikilla on mahdollisuus sijoittaa Investiumin avulla. 

 3. Sijoitustiedon erikoistarjous Investiumille!
     

  Varaa tapaaminen Investiumille tältä sivulta ja saat tehdystä sijoituksesta palkkioksi 100 euron lahjakortin Royal Ravintoloihin. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään. Tarjous voimassa 15.12.2016 alkaen.

  Ilmoita alla olevalla lomakkeella yhteystietosi, tapaamisen toivottu päivämäärä sekä asuinpaikkakuntasi. Investium ottaa sinuun yhteyttä ja ehdottaa sopivinta tapaamispaikkaa ja ajankohtaa.

 

Varaa tapaaminen alla olevalla lomakkeella:

Suunnittelemme ja toteutamme sinulle parhaan sijoitusratkaisun yhdessä! Maksuttomasti.

Tarkko Laitinen
Hallituksen puheenjohtaja, INVESTIUM

Varaa Tapaaminen - Info

Etsitkö pääomallesi hyvää sijoituskohdetta tai oletko harkinnut kuukausisäästämisen aloittamista? Anna Investiumin auttaa. Investium etsii sinulle henkilökohtaisesti parhaan sijoitus- tai säästämisratkaisun ilmaiseksi. Investiumin kautta voi sijoittaa tuhansiin maailmalla listattuihin kohteisiin, joista löytyy ratkaisuja sekä aloitteleville että kokeneille sijoittajille. Investium perii palkkionsa palveluntarjoajalta, minkä vuoksi Investiumin neuvontapalvelu on sijoittajalle täysin ilmainen.

Varaa tapaaminen Investiumin kanssa ja ota askel kohti tuottavia sijoituksia! Tapaamisessa käydään läpi henkilökohtainen tilanteesi ja keskustellaan sinulle sopivimmasta sijoitusratkaisusta. Investiumilla on toimipisteitä ympäri Suomea ja Investium järjestää jokaisen tapaamisen mahdollisimman lähellä asiakasta. Tapaaminen ei velvoita sinua tekemään sijoituspäätöstä.

Sijoitustieto toimii Investiumin kaupallisena yhteistyökumppanina ja kauttamme varatut tapaamiset oikeuttavat ylläoleviin erikoistarjouksiin. Sijoitustieto on Investiumista riippumaton toimija ja toimii välittäjänä sijoittajan ja Investiumin välillä.