Olet täällä

Sijoitustiedon erikoistarjous

Tarjoamme 100€:n lahjakortin Royal Ravintoloihin ensimmäisestä tehdystä sijoituksesta, kun varaat tapaamisen Investiumille tältä sivulta. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään. Tarjous voimassa 1.5.2017 alkaen.

Varaa tapaaminen sivun alaosasta

Mikä on Investium?

INVESTIUM on vuodesta 1994 toiminut suomalainen finanssikonserni, joka vertaa ja välittää asiakkailleen henkilökohtaisesti räätälöityjä sijoitusratkaisuja. Investiumilla ei ole omia tuotteita vaan he välittävät kaikki sijoitustuotteet kumppaniverkostonsa kautta, tavoitteenaan löytää asiakkaalleen sopivin ratkaisu. Investium saa palkkionsa kumppaneiltaan, minkä vuoksi neuvonta- ja välityspalvelu on sijoittajille maksuton.

Tähän päivään mennessä Investium on palvellut jo yli 10.000 asiakasta ja välittänyt noin kahden miljardin euron edestä erilaisia tuotteita. Lue palvelusta ja tuotevalikoimasta lisää Investiumin sivuilta. (Huom! Erikoistarjous voimassa vain, kun varaat tapaamisen tältä sivulta.)

Mihin Investiumin kautta voi sijoittaa?

INVESTIUMIN kautta voit sijoittaa tuhansiin erilaisiin tuotteisiin, kuten sijoitusrahastoihin, strukturoituihin tuotteisiin tai joukkovelkakirjalainoihin. Sijoitustuotteita tarjoaa alla olevan kumppaniverkosto:

Nordea Bank S.A., Danske Bank, Saxo Bank, FIM, Evli Pankki, United Bankers, Deutsche Bank, Estlander & Partners, eQ Varainhoito, Dividend House, Dominion, Franklin Templeton, GAM, Garantum, Head Asset Management, JOM Rahastoyhtiö, ODIN, PAM Alpha, PYN Rahastoyhtiö, SIP Nordic, Superfund, Titanium Rahastoyhtiö sekä BIL (Banque Internationale à Luxembourg).

Tämän lisäksi Investium auttaa sinua esimerkiksi verotuksen optimoinnissa sekä perintö- ja lahjaverotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Kenelle Investium sopii?

INVESTIUM sopii erityisesti heille, ketkä eivät itse seuraa aktiivisesti markkinoiden tapahtumia, mutta haluavat tehdä järkeviä sijoituspäätöksiä. Lisäksi heille, ketkä kaipaavat apua ja tukea verotuksellisiin ratkaisuihin. 

Maantieteellisesti Investiumilla on toimipisteitä ympäri Suomea, mikä mahdollistaa kaikille palveluiden käytön.

Sijoitustiedon erikoistarjous Investiumille

1. Varaa tapaaminen Investiumille tältä sivulta. (Tapaaminen ei sido sinua mihinkään)

2. Tapaamisessa kartoitetaan henkilökohtainen tilanteesi, jonka jälkeen Investium tekee sinulle sijoitus-/ratkaisuehdotuksen.

3. Mieti Investiumin ehdotusta rauhassa. Jos päädyt sijoittamaan, tarjoamme sinulle 100€:n lahjakortin Royal Ravintoloihin.

Ilmoita alla olevalla lomakkeella yhteystietosi, tapaamisen toivottu päivämäärä sekä asuinpaikkakuntasi, niin Investium ottaa sinuun yhteyttä ja ehdottaa sopivinta tapaamispaikkaa ja ajankohtaa.

Varaa ilmainen tapaaminen

Varaa tapaaminen peruslomake

Yksilöllinen palvelu, asiakkaan edun tavoittelu ja laaja valikoima ovat syitä siihen miksi tuhannet asiakkaamme ovat tehneet ratkaisuja kauttamme yli kahden miljardin euron edestä.

Tarkko Laitinen
Hallituksen puheenjohtaja, Investium